Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új nagylemezt ad ki jövőre Duff McKagan

2019-ben új szólóalbummal jelentkezik Duff McKagan. A Guns N' Roses basszere utoljára 1993-ban adott ki teljesen önálló nagylemezt.

1207duff

Hamarosan elkészül új szólóalbumának munkálataival Duff McKagan, aki március óta dolgozik kisebb-nagyobb megszakításokkal az egyelőre cím nélküli lemezen Shooter Jennings producerrel és társszerzővel. A Guns N' Roses basszerének mindezidáig egyetlen szólóalbuma jelent meg 1993-ban, Believe In Me címmel: noha 1999-ben elkészült a Beautiful Disease című folytatás, ez végül sosem jelent meg hivatalosan. Duff a Believe In Me óta mindössze egy EP-t adott ki a saját neve alatt How To Be A Man címmel, 2015-ben, amely azévi How To Be A Man (And Other Illusions) című könyvének kísérőzenéjét tartalmazta.

„Írtam pár cikket különböző történelmi helyekről, amelyeken a legutóbbi turnén fordultam meg, és az emberek folyamatosan kérdezgették, hogy ezekről szól-e majd a következő könyvem", mondja a basszer. „De egy láthatatlan és elnyomhatatlan erő arra indított, hogy inkább kis címkéket írjak tele amolyan elmélkedős prózákkal, kis azonnali reakciókkal. A szomorúság, a düh, a félelem, a zűrzavar és a megosztottság, amelyet megtapasztaltam az elmúlt két és fél évben, miközben körbeutaztam a földgolyónkat, végül dalokba kényszerítette ezeket a szavakat. A dalok az én igazságomat mondják el – remélhetőleg terjednek majd, és mindnyájunkon segítenek. A lányaimért teszem ezt, és a hely iránti szeretetből, ahol felnőttem. Őszintén úgy érzem, hogy most ezt kell tennem és elmondanom."

További részletek remélhetőleg hamarosan.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 samu 2018-12-08 01:52
na, az a könyv is jó lenne, ha megjelenne magyarul...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.