Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új lemezen dolgozik és a fesztiválszezonban már koncertezni is fog a Backyard Babies

0507bbMegkezdte a munkát új nagylemezén a Backyard Babies, akik öt éve vonultak pihenőre. A lehetséges megjelenési dátum egyelőre ismeretlen, de a zenekar a júniusi Sweden Rockon már biztosan játszik, szóval olyan nagyon sokat aligha kell majd várni…

Október 3-án Nicke Borg Homeland név alatt, Ruins Of A Riot címmel jelentetett meg önálló nagylemezt a Backyard Babies énekes/gitárosa, Nicke Borg, ám ez volt az utolsó megnyilvánulás a banda tagjai részéről, amellyel önálló csapásvonalakon mozognak: a zenekar ezekben a hetekben már nagyban írja a visszatérő lemez dalait. A Backyardból az utóbbi években elsősorban a gitáros Dregenről lehetett hallani, aki együtt dolgozott Michael Monroe-val a Horns And Halos című, Finnországban óriási sikereket aratott lemezen, emellett pedig egy önálló anyaggal is jelentkezett tavaly. A svéd punk'n'rollerek utolsó nagylemeze 2008-ban jelent meg Backyard Babies címmel, így a visszatérésnek mindenképpen elérkezett az ideje. Mi a magunk részéről reméljük, hogy az új albumhoz az 1998-as Total 13 jelenti majd a kiindulópontot.

A Backyard Babies már biztosan ott lesz a június 3-6. között Sölvesborgban megrendezendő Sweden Rockon. A feszt headlinerei közül a Mötley Crüe és a Judas Priest neve ismert, de ott lesz még rajtuk kívül a Toto, a Hammerfall, a D-A-D, a Nuclear Assault és az Exciter is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.