Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új frontember és új hatások a Wall Of Sleep hatodik nagylemezén

The Road Through The Never címmel október 26-án jelenik meg a Wall Of Sleep hatodik albuma. A csapat ezen a lemezen dolgozik először közösen új énekesével, Bátky Zoltánnal.

1003wos

Mint arról mi is beszámoltunk, a korábban Stonehenge-ből, a Wendigóból és a H.A.R.D.-ból, jelenleg pedig az After Cryingból és az At Night I Fly-ból ismert Bátky Zoltán, azaz BZ lett a Wall Of Sleep új frontembere. A vele készített első lemez a hónap végén ki is jön. „Október 26-án, a Nail Records gondozásában jelenik meg a The Road Through The Never című új albumunk. A zenekarba másfél éve érkezett a sok más csapatból ismert, Fonogram- és eMeRTon-díjas énekes, Bátky BZ Zoltán, ez az első közösen elkészített album pedig még szélesebbre nyitja a Wall Of Sleep zenei világát. A korai doom/stoner stílus mellé klasszikus metal-, hard rock-, pszichedelikus és wallofsleep_cprogresszív hatások is érkeztek, a nyolc dalt tartalmazó lemezen minden eddiginél kiforrottabb arcát mutatja a csapat", mondja a zenekar a lemezről.

Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Seven Point Five
02. Sins Of The Fathers
03. I Wanna Be The President
04. The Road Through The Never
05. Deserter
06. Mindkiller
07. 10000 Days
08. Fear

A csapat október 27-én Budapesten, a Trip Hajón, november 3-án Sopronban, a Hangárban, november 4-én pedig Bécsben, a Weberknechtben mutatja be az anyagot. Egy rövid előzetes már meg is érkezett a lemezhez.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.