Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új EP-vel zárja 21. századi sikerkorszakát a Thunder

Hamarosan új minialbummal jelentkezik a brit Thunder. A Christmas Day című kiadványról máris meghallgatható a címadó dal, amelynek témáját nem nehéz kikövetkeztetni a címből…

1208thunder

Ugyan errefelé ebből elég keveset érzékeltünk, az utóbbi években odahaza megint nagyon jól fut a brit Thunder. A ’90-es évek elejének egyik legígéretesebb, dallamos hard rockban utazó angol bandája mindkét legutóbbi nagylemezével bekerült a brit Top 10-be, a tavalyi Rip It Up egyenesen a harmadik helyen nyitott, ami szenzációs eredménynek számít ezen a vonalon manapság, különösen Angliában, és ennek fényében nem meglepő, hogy odahaza Danny Bowes és társai ismét arénákban koncerteznek.

A december 1-jén megjelenő Christmas Day EP most amolyan hivatalos záróakkord e roppant sikeres periódus után, mielőtt kis pihenőre vonulnának. A lemezre a címadó karácsonyi örökzöld mellett a klasszikus Love Walked In és Low Life In High Places, illetve a frissebb Heartbreak Hurricane új, zömében akusztikus változatai kerülnek fel. A Christmas Day máris meghallgatható.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.