Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új EP-vel jelentkezett a The Southern Oracle

2016 októbere óta első ízben jelentkezik új hangzóanyaggal a fővárosi The Southern Oracle. A szóban forgó B oldalas EP a zenekar harmadik nagylemezét hivatott felvezetni, amelynek dalain jelenleg az utolsó simítások folynak.

0507tso

Két teljesen új szám került fel a The Southern Oracle friss kislemezére, amelyek a közelgő albumra már nem fértek fel. Érdekesség, hogy a Fearmonger című dal szövegét Percy Bysshe Shelley Ozymandias című verse szolgáltatja, amelynek mondandója előrevetíti a zenekar nagylemezen taglalt témáit. A két friss szerzemény mellett helyet kapott még az EP-n a banda koncertszettjének állandó szereplője, a Chaosbringer újra felvett verziója is, amely eredetileg az Animals Over People Vol 1. című 2014-es jótékonysági válogatáslemezen volt hallható. A gitárok, a basszus és az ének felvételek Ivánfi Dániel (Stubborn) felügyelete alatt folytak. A dobokat Csobánczi Péter rögzítette a TrashHill Studiosban. A keverés és master az Area 51 Stúdióban készült Kiss József (Nova Prospect) által. A borítórajz és grafika Kókai Barnabás (Barber's Art) munkája.

A Blind Messiah kislemez május 12-től elérhető online (Spotify, Apple Music), valamint szerzői kiadásban, limitált példányszámú CD-ként szerezhető be a zenekartól. Ami a következő albumot illeti, a tervek szerint még 2018 utolsó negyedében megérkezik az anyag egy elég komplex, szokványosnak nem mondható formában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.