Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új EP az Avenged Sevenfoldtól, nézd meg a Mad Hatter videóját!

Új EP-vel jelentkezik ma az Avenged Sevenfold. A Black Reign négy dalt rejt, amelyeket a csapat egytől egyig a Call Of Duty: Black Ops 4 videójátékhoz írt, és a Mad Hatter klipje máris megtekinthető róla.

0921a7x

avengedsevenfold_cVideójáték-soundtrackkel jelentkezik szeptember 21-én, azaz ma az Avenged Sevenfold. A csapat márciusban rögzítette Joe Barresi producerrel a Black Reign EP-t, amelynek négy dalát kizárólagosan a Call Of Duty: Black Ops játékok ihlettek, és a széria negyedik részének zenei aláfestéséül szolgálnak. Maga a játék október 12-én jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. A zenekar az előző három részhez is adott zenéket, sőt, virtuálisan fel is bukkantak a második részben. „A játék őrületesen néz ki, és totális újdonság is a rajongók számára, ezért úgy gondoltuk: hasonló ugrást kell végrehajtanunk a zenével is, és valami nagyobbra, sötétebbre és intellektuálisabbra kell törekednünk”, mondja M. Shadows énekes.

A Mad Hatter dal videója máris megtekinthető. Az Avenged Sevenfold Shadows torokproblémái miatt lemondta nyári amerikai turnéját a Prophets Of Rage és a Three Days Grace társaságában, és elméletileg hamarosan megkezdik a munkát a következő albumon. A The Stage folytatása akár már jövő ősszel megjelenhet.

 

Hozzászólások 

 
#2 Martin 2018-09-21 22:27
Nekem a kezdéséről egyből a Creed - What if-je ugrott be. Tiszta post-grunge az egész nóta! :D
Amúgy szerintem messze a Carry on volt a legzseniálisabb a 4 közül...meg úgy az összes eddigi daluk közül. :D Lehet hogy dalszerzésileg nem az a legbonyolultabb , de zeneileg messze a csúcsmunkájuk. Kár hogy nem azt a vonalat vitték tovább...
(Amúgy a Carry on-ban ki dobolt? Az még Mike Portnoy volt vagy már Arin? Mindegy. Akárki is volt, köröket ver Brooks-ra. - Félreértés ne essék, kedvelem én Brookst, a Bad Religionben nagyon király volt, csak hát eddig a Sevenfoldban túl sok mindent nem mutatott saját magából. Próbál Rev lenni de az meg nem megy neki.)
Idézet
 
 
#1 valarmorgulisz 2018-09-21 07:24
Eléggé Black Hole Sun ízű dal. Amúgy szerintem a többi sokkal jobb, mint ez a Mad Hatter.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.