Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új énekes Lukács Peta zenekarában

1020undosA Fonogram díj átvétele óta először mutatja be a War And Peace teljes anyagát Lukács Peta és zenekara. Október 29-én a Gozsdu Manó klubban már az új felállás áll színpadra, Pacziga Linda mellett a férfi frontember a Grand Mexican Warlockból ismert Bodóczy Zoltán Undos.

A zeneszerző/gitáros elmondása szerint nem volt egyszerű a választás: „A War And Peace albumon hallható énekes dalokat különböző karakterű előadókkal rögzítettük. Már akkor úgy gondoltam, hogy a koncertképes zenekari felállásban egy női és egy férfi énekesre van szükségem. Hosszas keresgélés után találtunk rá Bodóczy Zoltán Undosra, akivel a hosszú távú közös munkát is el tudjuk képzelni. Nem volt könnyű azt a megfelelő frontembert megtalálni, aki képes a dalokban jelenlévő szélsőséges érzelmeket megszólaltatni, legyen szó szép dallamos énektémákról, vagy dühös ordibálásról."

A zenekar jelenlegi felállása tehát Lukács Peta – gitár, Pacziga Linda – ének, Bodóczy Zoltán Undos – ének, Geröly Matyi – dob, Horváth Sexy Gábor – basszusgitár és Varga Gergő – gitár. Peta elmondása szerint új dalok is készülnek, amelyek középpontjában már a két erős, karakteres énekes áll. Az október 29-i koncerten először hallhatjuk Undos előadásában a War And Peace legmérgesebb dalait, a közönség bemelegítéséről pedig Pacziga Linda saját zenekara, a Lindám gondoskodik. Részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 queensryche999 2014-10-21 10:11
Idézet - Adam:
Lukács Peta önálló lemeze baromi jó lett az előzetesek alapján, nagyon gondolkodom a megvásárlásán - tudom picit off topik, de ajánlom mindenkinek aki még nem hallgatott bele, hogy tegye meg, hátha mások nem gondolkodnak ennyit, hanem cselekednek.


Szerintem is jó, bár nem konvencionális értelemben vett "gitáros-lemez", így aztán nem is érdemes így hallgatni. Bevallom, nekem Peta instrumentális-mesélős oldala tetszik igazán és ezen a lemezen is ezek a dalok jöttek be,
Idézet
 
 
+4 #1 Adam 2014-10-21 08:02
Lukács Peta önálló lemeze baromi jó lett az előzetesek alapján, nagyon gondolkodom a megvásárlásán - tudom picit off topik, de ajánlom mindenkinek aki még nem hallgatott bele, hogy tegye meg, hátha mások nem gondolkodnak ennyit, hanem cselekednek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.