Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új DVD és évindító koncert Rudán Joe-tól

0106joeDecemberben jelent meg a Hammer Records gondozásában Rudán Joe 50/30 Jubileumi koncert című DVD-je, amely keresztmetszetet ad a P. Mobil, a Pokolgép és a Mobilmánia egykori, illetve az Atilla Fiai Társulat, a Coda és a Dinamit jelenlegi énekesének pályafutásáról. Joe idei turnéja január 9-én indul a Club 202-ben.

Az élő anyag akusztikus bónusz dalokat tartalmazó dupla CD-s változatban is napvilágot látott. A kiadvány a 32. helyezést érte el a MAHASZ albumlistáján. A jubileumi óriáskoncert legjobb dalai a Rudán Akusztik, a Dinamit, a Kalapács-Rudán és az Akusztika és a Coda zenekarok előadásában csendülnek fel, valamint a különleges est folyamán játszott még egy egykori P. Mobil-, Pokolgép-, Coda- stb. tagokból álló alkalmi formáció is, a Rudán Joe és barátai.

A felvételek a budapesti Club 202-ben készültek 2014. március 8-án, a legendás hang sztárparádét felvonultató, ötórás jubileumi monstre koncertjén. A kiadványon elhangzanak addigi, harmincéves profi énekesi karrierjének népszerű és emblematikus dalai, valamint The Animals-, Bad Company-, Deep Purple-, Kansas-, Led Zeppelin-, Whitesnake-szerzemények és egyéb klasszikusok is. „Nagyon örülök, hogy megörökítettük ezt a különleges jubileumi koncertet, mert így most azok is láthatják, hallhatják az anyagot, akik nem lehettek ott. Remélem, egy kicsit sikerül megidézni azt a hangulatot, ami ott éreztünk az ötórás buli alatt, és amit sosem felejtünk el!", mondja az énekes.

Rudán Joe Én ez vagyok turnéjának budapesti nyitánya január 9-én lesz, szintén a Club 202 színpadán. A háromrészes életműkoncert műsorában többek között szerepelnek majd P. Mobil-, Mobilmánia- és Pokolgép-dalok, valamint természetesen a Coda repertoárja is. A programot színesíti még egy nyitó akusztikus blokk is, ahol az akusztikus hangszerek sorában a fuvola mellett nagybőgő is szerepel majd. Joe új zenekara, a Rudán Joe Band vendégművészei többek között Vámos Zsolt (ex-MobilMánia, ex-Hard, ex-Kard, Run For Power, Tears Of Yesterday, Marathon stb.) és Nagy Dávid (ex-Pokolgép, ex-Eszterlövészek, Helland, stb.) lesznek. További részletek itt.

Joe PeCsa-záró fellépéséről itt írtunk.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-4 #1 Tulus 2016-01-07 16:12
Joe az egyik kedvenc énekesem a magyar színtérről.
Jó lenne már végre neki egy saját normális metal zenekar.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.