Shock!

október 01.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dalokon dolgozik a Testament

Már írja az új dalokat következő albumához a Testament, de a mániákusok addig is begyűjthetik a Live At The Fillmore koncertlemez újrakiadását, ami január 18-án jelenik majd meg. Ahogy az illik, természetesen az 1995-ös koncertlemez is jegyzetekkel, extra fotókkal kibővített booklettel lát napvilágot.

A Live At The Fillmore a méltatlanul alulértékelt 1994-es Low album turnéjának San Francisco-i állomásán készült, és a csapat hazai pályán adott óriási buliját örökítette meg. Az anyag érdekessége emellett az volt, hogy felkerült rá három Testament ballada, a Return To Serenity, a The Legacy és a Trail Of Tears akusztikus változata is. A banda akkori felállásában Chuck Billy énekes, Eric Peterson gitáros és Greg Christian basszusgitáros mellett James Murphy gitározott és Jon Dette dobolt. A Live At The Fillmore a banda saját cége, a Burnt Offerings gondozásában látott napvilágot 1995 kora nyarán, de az eredeti nyomás rég elfogyott, normál kereskedelmi forgalomban az album hosszú ideje nem kapható. Az újrakiadásért a Prosthetic Records felel.

A Testament egyébként az ősszel fejezte be az American Carnage turnét, ahol a Slayerrel és a Megadeth-tel közösen játszottak, és már nekiláttak a következő anyag munkálatainak. „Az új album leginkább a The Gathering és a The Formation Of Damnation egyfajta keveréke, de nem fogjuk elfelejteni, kik vagyunk és hová vezetnek a gyökereink", mondta a dalokról előzetesen Chuck Billy. Az énekes szerint a zenekar kényelmesen ír, és rátaláltak arra a stílusra, ami igazán fekszik nekik.

A banda felállása változatlan a 2008-as albumot készítőhöz képest, vagyis a dobos posztot leszámítva a klasszikus tagság arcai dolgoznak a friss lemezen: Billy, Peterson és Christian mellett Alex Skolnick a gitáros, és Paul Bostaph az ütős.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.