Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dalok Adler és LoMenzo zenekarától: „Mintha godmode-ban tolnád a Guitar Herót”

FirstBorne néven fut a Lamb Of Godból távozott Chris Adler új zenekara, amelyben ott találjuk James LoMenzót is. A csapat most bemutatott két újabb friss dalt.

0620firstborne

2020 nyarán debütált egy minialbummal Chris Adler új csapata, a FirstBorne. A dobos James Lomenzo basszerrel (Megadeth, White Lion, Lynch Mob), Girish Pradhan énekessel (Girish And The Chronicles) és Myrone gitárossal egyesítette erejét, amelynek első EP-je június 19-én jelent meg, rajta öt dallal. A csapat azóta több önálló szerzeményt is piacra dobott, most pedig két új darabbal jelentkeztek.

Ha hihetünk a dobosnak, a jövőben is ez lesz a modell, amiben dolgoznak. „A következő több mint egy évben havonta jelentkezünk majd egy-egy dallal, de itt és most egy kettős csapással nyitjuk a sort – mondja Chris. – Nagyon izgalmas olyan kreatív partnerségben alkotni, ahol tényleg nincsenek határok: mintha godmode-ban tolnád a Guitar Herót. Ez egy szerelemprojekt, és nagy öröm számunkra közzétenni ezeket a dalokat. Reméljük, tetszeni fog, de az sem baj, ha nem. Jövő hónapban találkozunk!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.