Shock!

szeptember 26.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dalok Adler és LoMenzo zenekarától: „Mintha godmode-ban tolnád a Guitar Herót”

FirstBorne néven fut a Lamb Of Godból távozott Chris Adler új zenekara, amelyben ott találjuk James LoMenzót is. A csapat most bemutatott két újabb friss dalt.

0620firstborne

2020 nyarán debütált egy minialbummal Chris Adler új csapata, a FirstBorne. A dobos James Lomenzo basszerrel (Megadeth, White Lion, Lynch Mob), Girish Pradhan énekessel (Girish And The Chronicles) és Myrone gitárossal egyesítette erejét, amelynek első EP-je június 19-én jelent meg, rajta öt dallal. A csapat azóta több önálló szerzeményt is piacra dobott, most pedig két új darabbal jelentkeztek.

Ha hihetünk a dobosnak, a jövőben is ez lesz a modell, amiben dolgoznak. „A következő több mint egy évben havonta jelentkezünk majd egy-egy dallal, de itt és most egy kettős csapással nyitjuk a sort – mondja Chris. – Nagyon izgalmas olyan kreatív partnerségben alkotni, ahol tényleg nincsenek határok: mintha godmode-ban tolnád a Guitar Herót. Ez egy szerelemprojekt, és nagy öröm számunkra közzétenni ezeket a dalokat. Reméljük, tetszeni fog, de az sem baj, ha nem. Jövő hónapban találkozunk!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.