Shock!

augusztus 11.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dallal jelentkezett a Destruction, hivatalos Mike Sifringer távozása

State Of Apathy címmel új dalt mutatott be a Destruction. Ezzel egyidejűleg véglegessé és hivatalossá vált Mike Sifringer gitáros és a csapat útjainak elválása is.

0823dest

Új dallal jelentkezett a Destruction, és a State Of Apathy új korszakot nyit a banda életében, ugyanis ez az első szám a fennállásuk során, amelyben már nem Mike Sifringer gitározik. A csapat új tagja Martin Furia, aki elsősorban producerként és hangmérnökként ismert a szakmában, és többek között olyan bandákkal dolgozott, mint a Nervosa vagy az Evil Invaders, ugyanakkor 2016 óta a koncertek fő hangtechnikusaként és turnémenedzserként segítette a bandát.

„Az elmúlt két év alaposan próbára tett bennünket – mondja Schmier énekes/basszer. – Szomorú szívvel jelentjük be, hogy Mike távozott a Destructionből. Sokkot jelentett a dolog, keményen a padlóra is küldött bennünket, mindazonáltal fel sem merült, hogy ne folytatnánk.” „Nehéz elhagyni egy zenekart harminckilenc év után – így Mike. – A Destruction az életem, mintha csak a gyerekem lenne, de az ember néha kénytelen fájdalmas döntéseket hozni. Jelenleg nagyon szomorú vagyok, de ha valamit nem érzel helyénvalónak, jobb befejezni. Köszönet minden volt zenésztársamnak, nagyon büszke vagyok a közösen alkotott zenékre.”

A State Of Apathy Schmier szerint jól jellemzi a következő időszakban várható új lemez irányvonalát. „Amolyan vissza-a-gyökerekhez megközelítésű, gitárcentrikusabb, arcbamászóbb album lesz” – mondja a frontember. További részletek remélhetőleg minél előbb.

 

Hozzászólások 

 
#2 Equinox 2021-08-23 19:04
Vajon tényleg békével történt az elválás?
Idézet
 
 
#1 Carrast 2021-08-23 07:59
39 év... hát eléggé alaptag volt az emberünk, ez így elég érdekes..
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.