Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dalban hallhatjuk Brian Johnsont

Ismét friss felvételen hallhatjuk a tavasszal parkolópályára állított Brian Johnsont: az AC/DC most már csak egykori frontembere a The Greg Billings Band friss lemezének egyik dalában énekel.

Boom! Boom! All Night! a címe a The Greg Billings Band új albumának, amelyen két illusztris vendég is szerepel: az egyik Robin Zander a Cheap Trickből, a másik pedig maga Brian Johnson, akit hallásproblémái miatt idén tavasszal állított félre az AC/DC, méghozzá meglehetősen kurtán-furcsán. Johnson azóta különböző specialisták segítségével igyekszik úrrá lenni problémáin, és pontosan nem tudni, mikor készült az alább meghallgatható Old Friend Don’t Come Easy, de akár friss is lehet, hiszen az énekest csak a színpadi fellépésektől tiltották el orvosai, a stúdiómunkáktól nem.

Greg Billings egyébként a ’80-as években egy Stranger nevű zenekarban énekelt, és hosszú évek óta jóbarátja Briannek.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+7 #1 george 2016-11-20 16:09
Jaaajj de örültem,mikor megláttam ezt a hír!!!Ez a pali annyira normális,semmi faszság,sztársá g(ok,a gyors kocsikat szereti és gyűjti is,de ennyi),mindig lehetett vele számolni,minden t a rajongókért...mint Lemmy...vagy Maiden...vagy az AC/DC...persze az illúzióromboló Axl húzásig....jó tudni,hogy jobban van és remélni,hogy (talán)legalább lemezen hallhatjuk még(ott ahol a helye van,a díszi élén)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.