Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dal a Hatchettől: „Soha nem szóltunk még ennyire egységesen”

Június 22-én jelenik meg a Hatchet új albuma, a Dying To Exist. A Bay Area thrasherek a David Ellefson által nemrég újjáélesztett Combat kiadóhoz szerződtek.

0223hatchet

hatchet_cNyár elején jelenik meg a Hatchet új lemeze, amely sorrendben a negyedik lesz a csapattól, és három évvel követi a legutóbbi Fear Beyond Lunacyt. A zenekar a Combat kiadónál hozza ki az anyagot, amely eddigi legsúlyosabb, legcéltudatosabb munkájuknak ígérkezik. „Maga a lemez az eddigi leggyorsabb, legkreatívabb dalainkat rejti", mondja Julz Ramos énekes/gitáros. „A dalszerzéshez a zenekar mind a négy tagja hozzájárult, soha nem szóltunk még ennyire egységesen, ami természetesen jót is tett a végeredménynek."

A felállás nem változott a legutóbbi anyag óta, Ramos társai Clayton Cagle gitáros, Ben Smith dobos és Devin Reiche basszusgitáros. A Hatchet az elmúlt évek során olyan illusztris csapatokkal turnézott, mint a Metal Church, a Flotsam And Jetsam, a Soilwork, a Warbringer, az Act Of Defiance, az Exmortus, Doyle vagy a D.R.I., és a Combat segítségével alighanem most is kinéz majd nekik pár húzós koncertsorozat. Remélhetőleg végre Magyarországra is eljutnak majd.

A Desire For Oppression című első szám máris meghallgatható az új lemezről.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.