Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új albumot készít a The Hellacopters

0612nickedregenTöbb mint egy évtized után új nagylemezen dolgozik a The Hellacopters. Az album megjelenéséről egyelőre ugyanakkor nem tudni részleteket.

„Új Hellacopters-lemezen dolgozunk”, mondta a Dr. Gong’s Drumcast legutóbbi adásában Nicke Andersson. „Eddig nagyjából hét dal alapjait rögzítettük, de eléggé összevissza csináljuk, szó szerint megfelelő csillagállás szükséges a dologhoz. Általában mindenki azt gondolja, én vagyok a legelfoglaltabb, pedig nem. Nálam inkább olyan a helyzet, hogy hé, épp szabad vagyok! Jaj, de most le kell mennem vidékre a nyaralóba! Dregennek viszont ott a Backyard Babies. Szóval gondolhatom magamat a világ legelfoglaltabb emberének, vele semmiképp sem versenyezhetek.”

A The Hellacopters nyolc év szünet után, 2016-ban tért vissza a koncertszínpadokra, méghozzá egyik korai felállásának tagjaival, vagyis Andersson és Dregen mellett ott találjuk a fedélzeten Matz Robert Eriksson dobost és Anders Lindström gitáros/billentyűst is, akiket turnébasszerként Dolf DeBorst egészít ki. A csapat élő műsoraiban is első két lemezére, az 1996-os Supershitty To The Max!-re, illetve az 1997-es Payin’ The Duesra koncentrált az utóbbi években. A legutolsó album 2008-ban jött ki ezen a néven Head Off címmel, rajta feldolgozásokkal, saját dalokat a 2005-ös Rock & Roll Is Dead óta nem hoztak ki.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.