Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ugyanaz a fertőzés támadta meg Daniel Gildenlöw-t, mint Jeff Hannemant

Komoly egészségügyi problémákkal küzd Daniel Gildenlöw, a Pain Of Salvation frontembere, akit ugyanúgy húsevő baktérium támadott meg, mint három évvel ezelőtt Jeff Hannemant, a Slayer azóta – alapvetően más okból kifolyólag – elhunyt gitárosát is. Daniel élete nincs veszélyben, de nem tud társaival tartani a Mike Portnoy által szervezett Prog Nation At Sea hajófesztiválra.

„Mint talán tudjátok, Daniel átesett néhány operáción, miután elkapott egy nagyon súlyos baktériumfertőzést, amelynek necrotising fasciitis a neve”, áll a zenekar nyilatkozatában. „Mind reménykedtünk benne, hogy gyorsan visszatérhet, és a Prog Nation At Sea feszten már ott lehet velünk, de sajnos – noha egyáltalán nincs életveszélyben – a gyógyulási folyamat messze több időt vesz igénybe a vártnál. Négy hét után Daniel még mindig a kórházban van, és kétnaponta altatásban kell ápolni a sebeit.”

Gildenlöw maga ajánlotta fel társainak, hogy nélkülje lépjenek fel a hajón, így az a helyzet állt elő, hogy egy vendégénekes mellett Ragnar Zolberg gitáros és Léo Margarit dobos vállalják magukra a vokális részeket. „Akármennyire is kikészít, hogy nem lehetek ott velük, tudom, hogy nagyszerű koncertet adnak majd”, mondja Daniel. „A koncerten Ragnar Zolberg énekel majd, aki egyben az izlandi Sign frontembere is, és fantasztikus hangja van, aztán ott van Léo is, aki szintén kiváló énekes, és Clay Withrow, az amerikai Vangough énekese, aki szintén kisegít minket énekben és gitáron.”

Daniel eredetileg a Transatlantic amerikai turnéján is részt vett volna, ám súlyos betegsége miatt végül ezt a turnét is le kellett mondania, ott Ted Leonard ugrott be a helyére.

 

Hozzászólások 

 
+3 #3 Harek 2014-02-11 01:39
..ilyen hülyeséget még nem hallottam..., hogy lehet nélküle POS koncertet adni??! ..ez komoly????!!!
Idézet
 
 
+7 #2 Only Black Metal! 2014-02-10 18:13
Szegény ember :( gyógyuljon meg mielőbb!
Idézet
 
 
+13 #1 loup 2014-02-10 13:49
Ó
Sajnálom, remélem a lehetőségekhez képest hamar meggyógyul!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.