Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Úgy lélegzik a lemez, ahogy az egy igazi rockalbumhoz illik”

Február 21-én jelenik meg a dán Royal Hunt tizennegyedik nagylemeze, a Cast In Stone. Az albumról máris bemutatták az első szöveges videót.

0207royalhunt

A NorthPoint Productions gondozásában jelenik meg a hónap második felében a szimfonikus hard rockban erős Royal Hunt új stúdióalbuma, amelyet a japán közönség már ma megkap a King Records jóvoltából. „Beletelt némi időbe, míg befejeztük ezt a lemezt, de az első ötlet megszületése és a végső keverés között két turnét is lejátszottunk, és két koncertlemezünk is kijött", mondja André Andersen billentyűs. „A lemez dalai mind nagyon erőteljesek, alaposan kidolgozottak, és a Royal Hunt minden mai jellegzetessége kidomborodik bennük: eredetiek, fogósak, erősek a dallamok, kiválóak a zenészi teljesítmények, és hatalmas a royalhunt_cprodukciós munka is. Utóbbin egyébként rengeteget dolgoztunk, az alapvető részeket mindet analóg módszerrel rögzítettük, mint ahogy a végső keverés és maszterelés is így történt, vagyis itt nincs loudness war, nincs semmiféle téglafal-szerűen behatárolt, túlkompresszált, élettelen hangszőnyeg. Úgy lélegzik a lemez, ahogyan az egy igazi rockalbumhoz illik."

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Fistful Of Misery
02. The Last Soul Alive
03. Sacrifice
04. The Wishing Well
05. Cast In Stone
06. A Million Ways To Die
07. Rest In Peace
08. Save Me II

Az A Million Ways To Die szöveges videója máris elkészült. A Royal Hunt ezúttal Oroszországban kezdi és Japánban folytatja a koncertezést a lemez kapcsán áprilisban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.