Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Troy Sanders ugrik be basszusozni a Thin Lizzy 2019-es fellépéseire

Troy Sanders játszik majd a Thin Lizzyben a zenekar idei koncertjein. A Mastodon basszusgitárosa a Judas Priest dobosával, Scott Travisszel zenél majd a ritmusszekcióban.

mastodon_k2017_04

Noha teljes gőzzel készül a Black Star Riders új nagylemeze is, azért Thin Lizzy-bulik is lesznek idén nyáron Európában. A 2019-es fellépések első számú apropója a Black Rose: A Rock Legend album megjelenésének negyvenéves jubileuma, amely exkluzív jelleggel teljes egészében elhangzik majd a július 28-ai Steelhouse Festivalon a walesi Ebbw Vale-ben, de bizonyára alaposabban válogatnak a lemezről a cheshire-i Rewind North Festivalon, az alicantei Leyendas Del Rockon és a kortrijki Alcatraz Festivalon is augusztus első felében. A zenekar felállásában Scott Gorham gitáros és Darren Wharton billentyűs képviselik a régi – értsd: még Phil Lynott-tal is zenélt – tagságokat, hozzájuk Ricky Warwick énekes, Damon Johnson gitáros és Scott Travis dobos csatlakozik majd. A legérdekesebb igazolás azonban Troy Sanders, a Mastodon basszere, akit erre a négy koncertre igazolt le a Lizzy.

„Nagy szeretettel üdvözöljük a Lizzy-családban Troyt!", mondja Gorham. „Pár éve, a Download fesztiválon találkoztunk először, és nemcsak remek arc, de gyilkos basszusgitáros is. Így aztán örülünk, hogy csatlakozott hozzánk ezekre a koncertekre." „Nem titok, hogy a Thin Lizzy óriási hatást gyakorolt a Mastodonra. Óriási dolog és egyben hatalmas megtiszteltetés, hogy felkértek ezekre a koncertekre, nagyon várom a bulikat", mondja Sanders is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.