Shock!

november 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Őszintén úgy gondolom, hogy ez a zenekar eddigi legjobb albuma”

Ősszel már negyedik nagylemezét adja ki a Thin Lizzy egyfajta utód-leágazásának is tekinthető Black Star Riders. A zenekarban két új tag is játszik.

0304bsr

Igen komoly sikert aratott a Black Star Riders legutóbbi albuma, a 2017-es Heavy Fire, amely a brit listákon a hatodik, a német listákon pedig a tizenegyedik helyig jutott. A zenekar szeptemberben máris ráfordul a folytatásra az Another State Of Grace című lemezzel, amelyet Jay Ruston producerrel készítettek. Az albumon ráadásul két új tag debütál a bandában Christian Martucci gitáros (lásd még Stone Sour) és Chad Szeliga dobos (korábban Black Label Society) személyében. „Őszintén úgy gondolom, hogy ez a zenekar eddigi legjobb albuma", mondja Ricky Warwick énekes/gitáros. „Christian és Chad fantasztikus energiát és húzást hoztak a zenénkbe."

Szeliga Jimmy DeGrassót, Martucci Damon Johnsont váltotta a felállásban. A koncertdátumok még alakulnak, egyelőre egy októberi brit turné tekinthető biztosnak.

 

Hozzászólások 

 
#1 kamikaze 2019-03-05 09:59
Utólag is milyen jó döntés volt, hogy a TL név használata helyett új nevet választottak. Most látszik igazán, hogy ez bár egy hasonló zenét játszó, de teljesen más csapat. Jöhet a 4. lemez.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.