Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Továbbra is tagja vagyok a Gunsnak, folyamatosan váltjuk az üzeneteket Axllel, és a zenekar továbbra is létezik”

0804gnrIgen, a múlt héten távozott D.J. Ashba mellett Ron „Bumblefoot" Thal gitáros is kikerült a Guns N' Rosesból, és nem, a zenekar nem oszlott fel, továbbra is léteznek – nagyjából így foglalhatók össze az utóbbi napok fejleményei W. Axl Rose csapatának környékén. Azt ugyanakkor továbbra sem tudni, mikor mozdul meg ismét a monstrum, és milyen felállásban.

D.J. Ashba múlt heti távozása után ismét beindultak a találgatások a neten a Guns N' Roses státuszát illetően. A pletykák erdejében természetesen ezúttal sem a banda egyetlen pótolhatatlan emberének számító W. Axl Rose énekes vágott rendet, hanem az egyik közkatona, Frank Ferrer dobos, akinek nevét sokan talán most hallják először, pedig kilenc éve zenél a Gunsban, vagyis mind Steven Adlernél, mind Matt Sorumnál több időt húzott már le a vöröshajú oldalán. „Továbbra is tagja vagyok a Gunsnak, folyamatosan váltjuk az üzeneteket Axllel, és a zenekar továbbra is létezik", szögezte le Ferrer Mitch Lafonnak adott rövid interjújában. „Ami a banda mostani státuszát illeti, a legjobb, ha azt mondom: a Gunsnak mindenképpen van jövője. A gépezet sok alkatrésze jelenleg is mozgásban van, és sok dolog van készülőben. Amint készen leszünk arra, hogy bármit is bejelentsünk, mindenki tudni fog róla. Most csak annyit mondhatok, hogy minden megy a maga útján. Jelenlegi állás szerint ugyanakkor semmi sincs lekötve turnéfronton, viszont hallok híreszteléseket azt illetően, hogy év vége felé, netán jövő év elején itt is történhetnek dolgok. De mint mondtam, semmit sem kötöttünk még le."

Mindeközben az is biztossá vált, hogy Ron „Bumblefoot" Thal gitáros, aki tavaly év vége óta lebegteti státuszát a bandában, már nem tagja a csapatnak, noha ő maga továbbra sem volt hajlandó mindezt konkrétan kimondani. „Nem akarom részletezni a témát", zárta rövidre Ron egy másik neves rockújságírónak, Gary Graffnek a kérdést. „Szerintem elég nyom lelhető fel az emberek számára ahhoz, hogy rájöjjenek, mivel foglalkozom jelenleg. Nagyon elfoglalt vagyok, és baromira élvezek mindent, amivel jelenleg foglalkozom. Ezek közül mindennek van jövője, és egy nagyobb terv részleteibe illeszkednek az egyes elemek: a szólódolgok, a további zenekarok, a produceri munkák, a jótékonysági és oktatási vonatkozások. Imádom ezeket a dolgokat, és mindegyik nagyon hiányzott, így boldog vagyok, hogy ismét ezekre fordíthatom az időmet. Ezek azok az ügyek, amikkel foglalkoznom kell."

Graff ugyanakkor nem hagyta annyiban a dolgot, és egy meg nem nevezett, de a zenekarhoz közeli, hiteles forrással sikerült kimondatnia az igazságot Thal státuszáról. „Bumblefoot tavaly kiszállt, és nem értem, miért lebegteti továbbra is a zenekarban betöltött pozícióját", fogalmazott az informátor. „Dél-Amerikában közölte a döntését, akkor mondta meg Axlnek, hogy a második Las Vegas-i GN'R Residency-koncertsorozat lesz az utolsó köre a zenekarral."

Vagyis lesz folytatás, a kérdés csak az, mikor és kikkel...

 

Hozzászólások 

 
+6 #3 Wendiii 2015-08-05 10:09
Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy ez az "ezt sem csináljuk, meg azt sem, de megnyugtatok mindenkit, hogy semmit nem csinálunk; ő még tag, ő meg már nem" nagyjából hasonló szinten van, mint a "kész leszünk lassan, sehol sem tartunk, 800 riffünk van, elvesztettem 250-et". Egy idő után csak azt fogják ezzel elérni, hogy mindenki beleun az egészbe. Természetesen nem a lemezkészítés terén vontam párhuzamot a két banda között (sőt, még mentalitás terén sem), mert tény, hogy a Metallica jóval több lemezt tett le az asztalra, mint a Guns, de azért a hülye nyilatkozatok, nagy egók (ez utóbbinál csak a Gunsra gondolok), sokat ártanak a hírnévnek. :)
Idézet
 
 
+11 #2 Zsolti 2015-08-05 09:30
Én nem keverném ide Hetfieldéket. Axlnek a világ egyik legjobb zenekarát sikerül szétvernie - Jameséknek meg egybentartania... Ráadásul az elmúlt 24 évben Axl egy lemezt bírt megszülni, Taligáék meg azért csak kiadtak négyet, függetlenül attól, hogy az aktuálisat mikor fogják. De szinte borítékolható, hogy előbb kijön, mint a Guns.
Idézet
 
 
+9 #1 Wendiii 2015-08-05 07:13
"Vagyis lesz folytatás, a kérdés csak az, mikor és kikkel..." és hogy fog-e még érdekelni valakit, ha ismét eltökölnek 10 évet (bár szerintem annyi sem kell).
Komolyan, ez már viccesebb (szánalmasabb?), mint a Metallica évek óta tartó "mindjárt kész a lemez" megnyilvánulása i.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.