Shock!

február 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Továbbra is Jon Levin a Dokken gitárosa, jövőre új lemez is érkezik

Továbbra is Jon Levin a Dokken gitárosa, a csapat csak időegyeztetési problémák miatt koncertezik jelenleg Ira Blackkel. Don Dokken szerint jövő nyáron megjelenhet egy új lemez is a csapattól.

0712dokken

Noha elméletileg a legutóbbi, 2012-es Broken Bones lett volna az utolsó a sorban, mégis új lemezzel jelentkezik jövőre a Dokken. A csapat ugyanakkor – természetesen – nem a tavaly pár japán buli erejéig újjáéledt klasszikus felállásban készíti el az anyagot, bár sokan reménykedtek benne, hogy a tavalyi újjáalakuló bulik után esetleg új lemezt is készít Don Dokken énekes, George Lynch gitáros, Jeff Pilson basszer és Mick Brown dobos. A következő anyagon azonban a jelenlegi, „hivatalos" Dokken-felállás hallható majd, azaz Don és Mick mellett Jon Levin gitáros, illetve Chris McCarvil basszer. Levin státusza tehát továbbra is stabil a csapatban, habár jelenleg Ira Blackkel turnéznak a tengerentúlon. Erre a megoldásra ugyanakkor csak azért volt szükség, mert a civilben menő ügyvédnek számító Jon ezúttal munkakötelezettségei miatt nem tudta megoldani, hogy útra keljen társaival.

Don Dokken a The Roman Show-ban most kicsit beszélt is a dalokról. „Majdnem egész évben úton voltunk, szóval január-februárban jön a leállás, és megkezdünk írni”, mondta az énekes. „Közben Chris lassan befejezi a japán koncertvideó vágását, szóval ha azzal megvagyunk, tényleg csak a dalszerzésre helyezzük majd a fókuszt: küldözgetjük majd egymásnak a riffeket, az ötleteket, hogy 2018 nyarán megjelenhessen az új album. Szabályok nincsenek. Nem érdekel, hogy direktben az idézőjeles Dokken-hangzásnak megfelelő dalokat írjak: olyan számokat rakunk majd össze, amik érzésből jönnek. Rengeteg minden történik ma manapság a világban, például van egy őrült elnökünk. Ihletforrásban tehát biztosan nem lesz hiány…”

Az említett japán videó természetesen a klasszikus felállás koncertjein készült, vélhetően tehát ez is kijöhet 2018 folyamán.

 

Hozzászólások 

 
0 #1 Claudius Oltarimanus 2017-11-18 14:26
https://www.youtube.com/watch?v=RejiDaB1vwU

Jól nyomja! Ő amúgy rokona Terry Blacknek? .D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.