Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

További új nevek a Rockmaratonon

0125soiaA Sick Of It All, az Arkona és a Dr. Living Dead a 2018-as Rockmaraton legfrissebb bejelentett nemzetközi fellépői. A rendezvényt jövőre július 9-14. között, ismét a dunaújvárosi Szalki-szigeten rendezik meg.

A New York-i hardcore alapbandája, a Sick Of It All újra visszatér a Rockmaraton színpadára, jön Oroszország vezető folk metal alakulata, az Arkona, továbbá a svéd thrash/hardcore négyesfogat Dr. Living Dead (Official), de a hazai részleg is nyolc új névvel bővült. Utóbbiak az Anchorless Bodies, a Bloody Roots, a Depresszió, a Dirty Dawn, a Fegyelmező Részleg, a HCHC Hatvan City Hard Core, a Remorse és a Szükségállapot.

Az eddig ismert külföldi nevek az Overkill, az Iced Earth, a Carpathian Forest, a Cannibal Corpse, a Powerwolf, az Orden Ogan, a The Toy Dolls, a GBH, az Alestorm, az Asphyx, a Thy Art Is Murder és az Infected Rain. Az itthoni színtérről a rendezvény fényét emeli majd a Blues Company, a Hatóságilag Tilos, a Leander Kills, a Lord, a Niburta, Rudán Joe, a Stubborn, a The Southern Oracle, az Akela, az AWS, a Dalriada, a Derkovbois, a Divided, a Hortobágy Hardcore Crew, a Kill With Hate, a Magor, az Omega Diatribe, a Paddy And The Rats, az Angerseed, az Apey & the Pea, az AMD, a Christian Epidemic, a Don Gatto, a Dorothy, a Krampüs, a Moon and the Nightspirit, a Nova Prospect, az Ossian, a Perihelion, a Petofi, a Pokolgép, a Prosectura, a Road, a Sear Bliss, a Sleepless, a Tales Of Evening, a Watch My Dying és a Zorall is.

A helyszín ismét a Szalki-sziget lesz Dunaújvárosban, bérletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 Draveczki-Ury Ádám 2017-12-20 09:28
Idézet - Nornagest:
A Carpathian Forest kimaradt a felsorolásból...remélem nem mondták le?

Nem, véletlen hiba volt. Beleírtam.
Idézet
 
 
+1 #1 Nornagest 2017-12-20 02:02
A Carpathian Forest kimaradt a felsorolásból...remélem nem mondták le?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.