Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Törölte a budapesti fellépést az Insomnium

0824insomniumElmarad a finn Insomnium október 10-ei budapesti koncertje. A zenekar családi okok miatt volt kénytelen törölni az aktuális európai dátumokat, amiket később elvileg pótolni akarnak majd.

Családi problémák miatt lemondta európai koncertjeit, így az október 10-ei budapesti fellépést a finn Insomnium. A zenekar a jelenlegi amerikai turnén is kényszerfelállásban nyomul: a munkahelyi elfoglaltságai miatt távollévő Ville Friman gitáros helyén Nick Cordle (jelenleg Sanctuary, korábban Arch Enemy, még korábban Arsis) játszik, Niio Sevänen énekes pedig egy családban támadt egészségügyi probléma miatt gyakorlatilag az utolsó pillanatban mondta vissza a részvételt. Ezért a fronton Mike Bear (Artisan) áll a koncerteken, de Európát már nem vállalták be ebben a felállásban, vagy más kisegítőkkel.

A zenekar elvileg pótolni fogja az elmaradó bulikat, és ugyan a novemberben esedékes orosz-fehérorosz bulikat biztosan megtartják, illetve pár különleges, egyedi koncerten is ott lesznek, de hagyományos turné már biztosan nem lesz idén.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.