Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tool: robogós baleset lassítja a munkát az új lemezen

Lehet, hogy még a tervezettnél is tovább tart majd a Tool régóta esedékes új lemezének elkészítése, ugyanis a csapat egyik meg nem nevezett tagja súlyosan megsérült egy robogós balesetben: több bordája is eltört, és kifordult a válla a helyéről.

A zenekar weboldalán tette közzé a hírt, de nem nevezték meg, melyik zenekari tag csúszott meg Vespa robogójával a jeges úton. Annyi szerencsére bizonyos, hogy az illető szépen gyógyul, ám elég furcsává teszi a helyzetet, hogy egy szintén meg nem nevezett, a bandával kapcsolatban álló személy is a kórházban lábadozik egy másik Vespa robogós baleset után – ő többek között fejsérüléseket szenvedett egy karambolban. A baleset miatt a csapatnak kilenc teljes napnyi tervezett jammelése hiúsult meg, de január 21-én újrakezdték a munkát.

A négyes február végére ígér bővebb tájékoztatást arról, mikorra várható végre az új lemez, amely a Tool első stúdióalbuma lesz a 2006-os 10.000 Days óta. A zenekar bizonyos források szerint nem halad rosszul a munkával, és májusban már biztosan ott lesznek a japán OzzFesten, sőt, ha minden igaz, további élő fellépéseket is terveznek idén. Emellett egyéb projektekben is gondolkodnak, de ezek mibenlétéről egyelőre még semmit sem tudni, mint ahogy az új anyag esetleges megjelenéséről sem. Aki már nem bírja a várakozást, a frontember Maynard James Keenan Puscifer zenekarának Donkey Punch The Night című új EP-jével vigasztalódhat februárban, amire két saját új szerzemény mellett a csapattól igen bizarr feldolgozások kerülnek.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 JamesSmith 2013-01-30 18:09
Lehet itt vízözön, sárkányeső, földrengés, hurrikán, járvány DE ha elkészül egyszer csak az album akkor tuti, hogy király cucc lesz, hiszen a Tool még nem hibázott. :)
Idézet
 
 
+13 #1 Mr.Bronson 2013-01-30 13:36
Legközelebb az lesz hogy egy sárkány felégette a stúdiót ahol dolgoztak...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.