Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tool még mindig nincs, de a hármas Puscifer elkészült

Még mindig semmit sem tudunk arról, megjelenhet-e idén a Tool elképesztően régen várt új nagylemeze, egy dolog azonban biztos: Maynard James Keenan énekes projektje, a Puscifer már majdnem kész a következő albummal, amely ősszel ki is jöhet.

Miközben a Tool még mindig csak dolgozgat a 2006-os 10.000 Days folytatásán, Maynard James Keenan szinte teljesen elkészítette a Puscifer projekt új nagylemezét. Az énekes a Punchdrinknek adott nyilatkozata szerint valamikor ősszel jelenhet meg, de a címet egyelőre nem tudni. Az ugyanakkor valahol vicces, hogy ez a formáció 2007-es lemezkészítési aktivizálódása óta két stúdióalbumot, három EP-t és tucatnyi egyéb remix-élő-satöbbi kiadványt hozott ki, miközben Maynard főzenekara évek óta nem képes megfelelően haladni a munkálatokkal. A Puscifer legutóbbi, második nagylemeze 2011-ben jelent meg Conditions Of My Parole címmel, azóta a 2013-as Donkey Punch The Night EP-vel keltettek nagyobb feltűnést, amelyre többek között egy Accept-feldolgozást is feltettek.

Ami a Toolt illeti, a zenekar tempóját még inkább lelassító peres ügyek elvileg befejeződtek, de hogy ebből mikor lesz lemez, azt a zenekar tagjain kívül alighanem senki sem sejti.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 cápaidomár 2015-05-05 22:20
...mert valószeg gondok vannak a (Tool) bandán belül. Szerintem... Persze, remélem, hogy nem - és ez a lassulás csak a szokásos sznobizmus.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.