Shock!

május 09.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Több dalunk van, mint amennyivel meg lehet tölteni egy lemezt”

Megkezdte új lemezének felvételeit a svéd Graveyard. Az anyag pusztán technikailag akár visszatérőnek is tekinthető, bár a csapat leállása még fél évig sem tartott.

1219gy

2016 szeptemberében, különböző nézeteltérésekre hivatkozással oszlott fel a svéd Graveyard, de a csapat már januárban visszatért a dobos Axel Sjöberg nélkül, de Joakim Nilsson énekes/gitárossal, Jonatan Larocca-Ramm gitárossal és Truls Mörck basszerrel. A csapat máris új lemezen dolgozik Stockholmban Chip Kiesbye producer (The Hellacopters, Michael Monroe) és Stefan Boman hangmérnök (Alice Cooper, Def Leppard) társaságában. „Nagyszerű ismét stúdiózni, roppantul élveztük az alapok felvételét”, mondja a csapat. „Több dalunk van, mint amennyivel meg lehet tölteni egy lemezt, és mint mindig, most is az a folyamat legizgalmasabb része, hogy mennyit változnak majd a dalok a próbatermi verziók és a végleges keverés között. A cél ezzel együtt természetesen ismét egy töltelékmentes, gyilkos lemez elkészítése.”

A megjelenés tavaszra vagy legkésőbb nyár elejére várható. A zenekar legutolsó albuma 2015-ben jelent meg Innocence & Decadence címmel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.