Shock!

augusztus 20.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Több dalrészlet is meghallgatható a Rammstein új nagylemezéről

Lassan, de biztosan közeleg a Rammstein új nagylemezének megjelenési dátuma. A zenekar egyelőre csak egy teljes dalt mutatott be az anyagról, de már több részlet is elérhető.

0418rammstein

rammstein_cMájus 17-én jelenik meg a Rammstein új albuma, amelynek simán csak Rammstein a címe, Rich Costey producerrel készített el a zenekar, és az első lesz a sorban tőlük a 2009-es Liebe Ist Für Alle Da óta. „Olyan lemezt akartam készíteni, ami még inkább magáért beszél, mint a korábbiak”, mondta előzetesen Richard Z. Kruspe gitáros. „Amikor hallgatom a friss felvételeket, az jut eszembe: olyan, mint a Rammstein 3D-ben. Nagyon örülünk, hogy ismét együtt dolgozunk a stúdióban Olsen Involtinivel, aki jóbarátom, és az Emigrate-albumokon is melózott. Sok olyan harmóniát hoz a Rammstein világába, amiket nagyon szeretek.”

A Deutschland című dal klipje már ismert, de összesen már nyolc dalhoz érhetők el a zenekar hivatalos YouTube-csatornáján részletek. Ezek alább meghallgathatók. A zenekar aktuális európai turnéja május 27-28-án, két gelsenkircheni koncerttel kezdődik, amelynek során végig arénákban és stadionokban játszanak majd Till Lindemannék egészen augusztus végéig. Mint várható volt, a zenekar iránt elképesztő az érdeklődés: olyan városokban telt be napok alatt a helyszín, mint München vagy Párizs, de az augusztus 22-23-ai bécsi bulikra is gyorsan elkelt az összes belépő, pedig a több mint 50 ezer férőhelyes Ernst Happel Stadionban lépnek színpadra.

A zenekar billentyűse, Flake önéletrajzi könyve, a Villanycigány nemrég jelent meg magyarul.

 

Hozzászólások 

 
#1 csillus 2019-04-18 19:51
Tűkön ülök!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.