Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tizenöt év után új dalok érkeznek a Love/Hate-től – már ha ez a Love/Hate...

0319jizzy

Hiába várható miatta alapos pereskedés, január 12-án mégis Love/Hate néven jelenik meg az a Crucified című EP, amelyen egyedül Jizzy Pearl énekes szerepel a klasszikus kaliforniai hard rock csapat ősfelállásából. Jizzy egyébként nemrég a Quiet Riot frontembere is lett egyben.

Hat dalt rejt a Crucified című EP, amely az első hangzóanyag Love/Hate néven 1999 óta, ám továbbra is csak Jizzy Pearl énekes szerepel rajta a zenekar régi felállásából – nagyjából így foglalható össze a kultikus hard rockerek környékén várható események lényege. Az EP megjelenését márciusban egy igen alaposnak ígért angol turné követi majd. Noha a zenekar eredeti gitárosa, Jon E. Love nemrég perrel fenyegette meg egykori zenésztársát, ha a banda neve alatt mer mozogni, Jizzyt nem rettentette vissza a fogadkozás.

Az EP-re az alábbi dalok kerülnek fel:

1212lhc01. Hanging You Out To Dry
02. Sunny Day
03. You're Making Me Nervous
04. I Don't Want To Be Your Baby
05. Love Is All
06. Too Late

Pearl egyébként a napokban még egy csapatba bekerült, így elmondhatja magáról, hogy a Ratt és az L.A. Guns után egy harmadik klasszikus Sunset Strip formáció mikrofonjánál is állt már: most éppen Scott Vokount váltotta a Quiet Riot élén. A munka itt sem túl lassú, Jizzy már fel is énekelte az egykor sokkal szebb napokat is látott hajmetalosok új lemezét, amely valamikor 2014-ben várható. Itt egyébként szintén nincs túl sok régi tag, a mostani felállásban egyedül Frankie Banali dobos képviseli a '80-as évek leosztásait, bár amikor neki szegezik ezt a kérdést, ő rendszeresen annyival intézi el a dolgot, hogy a csapat 2007-ben elhunyt énekesét és motorját, Kevin DuBrow-t biztosan nem zavarná mindez...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.