Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tizenkét év után otthagyta a Queensryche sorait Parker Lundgren

Kilépett a Queensryche-ból Parker Lundgren gitáros. Az utód személye egyelőre ismeretlen.

0704pl

Több mint egy évtized után távozott a Queensryche soraiból Parker Lundgren gitáros, aki 2009-ben került be a csapatba, mai fejjel kissé ironikus módon Geoff Tate ex-frontember révén, hiszen nemcsak utóbbi szólóbandájában játszott, de rövid ideig lánya, Miranda férje is volt. „Parker úgy döntött, kilép a csapatból, hogy egyéb irányú üzleti vállalkozásaira koncentrálhasson, amelyekbe rengeteg munkát fektetett az utóbbi pár évben – írja a zenekar. – Több mint egy évtizeden át hatalmas örömöt jelentett számunkra végignézni, mekkorát fejlődik gitárosként, dalszerzőként, illetve, ami a legfontosabb, csodálatos emberként. Mindig is családtag marad, és a lehető leghatalmasabb sikereket kívánjuk neki."

„Az elmúlt években mélyen beleástam magam a gitárok, illetve további ritka és csodálatos hangszerek gyűjtésbe, viszonteladásába – így Lundgren. – E szenvedélyemnek köszönhetően 2019-ben megnyitottam saját gitárboltomat, a Diablo Guitarst. A vállalkozás azóta kibővült, és nemrég egy üzlethelyiséget is nyitottam, benne egy komplett javítóműhellyel. 2020-ban pedig a feleségemmel beindítottuk a Lucky Devil Latte kávézót, aminek szintén gyorsan több üzlete nyílt."

Lundgren e vállalkozások miatt már nem tud olyan intenzitással törődni a Queensryche ügyeivel, mint azt a zenekar megkívánná, így inkább a távozás mellett döntött, de szigorúan baráti légkörben. Egyelőre nem tudni, ki kerül majd a helyére a csapatban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.