Shock!

május 20.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tippa My Tongue: bemutatta első klipdalát az őszi dupla lemezről a Chili

Október 14-én újabb nagylemezt jelentet meg a tavasszal kiadott Unlimited Love után a Red Hot Chili Peppers, ráadásul duplát. Az első dal máris meghallgatható.

0819_rhcp

Már az Unlimited Love megjelenésekor is tudni lehetett, hogy sokkal több dalt írt meg és vett fel az ismét legsikeresebb felállásában alkotó Red Hot Chili Peppers, mint amennyi végül felkerült a lemezre. Most ezek egy részét is kiadják egy nagyszabású dupla albumon, amely október 14-én jön ki Return Of The Dream Canteen címmel. A mű producere ugyanúgy Rick Rubin volt, mint az Unlimited Love esetében.

rhcp2_c„Elindultunk megtalálni önmagunkat, a régi énünket zenekarként – mondja a kiadványról a csapat. – Csakis a szórakozás kedvéért jammelgettünk, betanultunk néhány régi nótát, és nem sokkal később megkezdtük az új dalok megírásának rejtélyes folyamatát is. Sok száz alkalommal átéltük már ezt az összhangot, és amint rátaláltunk a közös zenei vízióra, tovább ástunk. Eleinte nagynak tűnt a kabát, majd szépen kinőttük, így nem volt okunk megállni: olyan volt az egész, mint valami megvalósult álom. Végül egymás iránti szeretetünk és a zene varázslata sokkal több dallal ajándékozott meg bennünket, mint amennyivel tudtunk volna mit kezdeni. Így aztán úgy döntöttünk: két dupla albumot dobunk piacra egymás után, amelyek közül a második épp olyan jelentőségteljes, mint az első – de akár fordítva is mondhatjuk. A Return Of The Dream Canteenben minden egyesül, ami a Red Hot Chili Peppers valaha is volt, vagy amivé álmainkban válni szerettünk volna. Minden rajta van. A szívünk legmélyéből fakad.”

A Tippa My Tongue című dal máris meghallgatható. Az Unlimited Love tavasszal óriási sikert aratott, és közel húsz országban nyitott a listák első helyén, így a világ legnagyobb zenei piacain, az Egyesült Államokban, Németországban és Nagy-Britanniában is. A zenekar júniusban Budapesten is fellépett.

 

Hozzászólások 

 
#4 Bazsi 2022-08-20 21:29
De jó lenne, ha minden nagy banda ilyen jó zenéket szórna a világba! Az Unlimited Love hatalmas lemez lett. Ez sem ígérkezik rosszabbnak. De ez csak az én véleményem, én meg fan vagyok kurva rég óta.
Idézet
 
 
#3 GTJV82 2022-08-19 21:33
A klipp tényleg beteg, de aszám szerintem rendben van,
Élettel telibb, élénkebb, mint a óz Unlimited Love album egyben kb.
Idézet
 
 
#2 the raven 2022-08-19 10:57
Pornobajusz...
Idézet
 
 
#1 Richter László 2022-08-19 10:19
dumb and dumber
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.