Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Thundersteel-stílusú zenével érkezik a Riot V új albuma

Armor Of Light címmel, április 27-én jelenteti meg a Nuclear Blast a Riot V új nagylemezét. A zenekar elsősorban az elődzenekar Riot klasszikus Thundersteeljének stílusát ígéri az albumra.

0131riotv

riotv_cMár második nagylemezét hozza ki tavasszal a Riot romjain Mark Reale gitáros halálát követően szerveződött Riot V zenekar. A csapat két fő dalszerzője továbbra is Don Van Stavern basszusgitáros és Mike Flyntz gitáros, akik Todd Michael Hall énekessel, Nick Lee gitárossal és Frank Gilchriest dobossal közösen készítették el a 2014-es Unleash The Fire folytatását. Van Stavern szerint a stílus leginkább a ’80-as évek végének Riotjára, elsősorban a Thundersteel-érára üt majd, az album producere pedig Chris „The Wizard” Collier volt.

A Riot azután változtatta meg a nevét, hogy az alapító gitáros, Mark Reale 2012-ben elhunyt. A csapatot sok bírálat érte amiatt, hogy vezetője nélkül is megturnéztatta az utolsó nagylemezt, az Immortal Soult, de elsősorban az új korszak jelzésére tették hozzá a szócskához a V toldatot.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.