Shock!

október 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Way We Used To Be: tíz év után végre itt egy új Journey-dal

The Way We Used To Be címmel új dalt mutatott be a Journey. A zenekar tíz év óta első friss dala akár egy következő nagylemez előhírnöke is lehet.

0625journey

Neal Schon énekes, Jonathan Cain billentyűs, Arnel Pineda énekes, Randy Jackson basszer, Jason Derlatka billentyűs/vokalista és Narada Michael Walden alkotja a Journey aktuális felállását, amely ebben a formában egy The Way We Used To Be című számban debütál. A zenekar a 2011-es Eclipse óta nem adott ki friss dalokat, és mivel utóbbi fogadtatása az előzményekhez képest igen fagyosnak bizonyult, sokáig úgy tűnt, nem is lesz több nagylemezük. A tétlenség azonban kihozta belőlük a kreativitást. „Most úgy érzem: mire tényleg megint útnak indulhatunk, akár két lemezt is elkészíthetünk” – mondta még tavaly nyáron Schon egy interjúban.

Az Eclipse körülbelül 100 ezer példányos amerikai eladása még a zeneipar változásait tekintetben véve is óriási visszaesést jelentett elődje, a 2008-as Revelation eredményeihez képest, amely több mint 1,5 millió példányban talált gazdára világszerte, az Egyesült Államokban pedig platinalemez lett. A Journey turnéi ugyanakkor ettől függetlenül is évekre visszamenőleg a leghatalmasabb bevételeket hozó koncertkörutak közé tartoznak Amerikában, és régi albumaik is elképesztő példányszámokban fogynak a boltokból a mai napig.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.