Shock!

június 01.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Sanity Days: tavasszal jön az Onslaught 2 első albuma

1107sdMegkezdte debütáló nagylemezének felvételeit a The Sanity Days, amely korábban amolyan ellen-Onslaughtként alakult Steve Grice dobos, Steve Grimmett énekes, Jase Stallard basszer és Alan Jordan gitáros részvételével. Az album tavasz végére, nyár elejére várható.

A The Sanity Days lemeze a Candlelight gondozásában jelenik meg valamikor az idei év első felében, rajta kilenc dallal, amelyeket a csapat az elmúlt szűk másfél év során rakott össze. A zenét sötétnek, riffelősnek és dallamosnak ígérik, amely egyben nem feltétlenül olyan, mint amit sokan várnának tőlük. A csapat emellett hangsúlyozza, hogy produkciós szempontból is old school, természetes megközelítésre lehet tőlük számítani.

Steve Grice dobos, a jelenleg is működő Onslaught eredeti dobosa 2011-ben lépett le egykori társai mellől, majd nem habozott sokat, hanem felhívta Steve Grimmettet, aki annak idején a csapat 1989-es In Search Of Sanity albumán énekelt, illetve azt a Jase Stallardot, aki az 1985-ös Power From Hell és az 1986-os The Force idején gitározott a bandában, de eredetileg basszerként lépett be hozzájuk, és most is bőgősként lett tag. A felállást Alan Jordan gitáros tette teljessé, ő a banda visszatérését jelentő 2007-es Killing Peace albumon szerepelt. Habár a Grimmett felénekelte In Search Of Sanity a maga dallamosabb megközelítésével máig megosztja az Onslaught híveit, komoly fegyvertény, hogy anyagilag ez volt a banda legsikeresebb albuma, hiába tekinti a tábor többsége a Sy Keeler énekes fémjelezte anyagokat „igazinak." Az új banda eredetileg Onslaught „The Sanity Days” néven futott volna, ezt azonban végül nyilvánvaló okokból elvetették, így a végleges név The Sanity Days, és már így szerződtek le a Candlelighthoz.

A bandától alább egy My Demon Mind című új dal koncertfelvétele alább meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.