Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Night Eternal: hatásos animációs videó az At The Gatestől

1004atgJúliusban végre Budapesten is fellépett a svéd At The Gates, akik tavaly jelentették meg visszatérő albumukat At War With Reality címmel. A zenekar addig üti a vasat a sikeres lemezzel, amíg meleg, és csináltak még egy új videót a The Night Eternal dalhoz.

A Heroes And Tombshoz és a The Book Of Sand (Abomination)-höz hasonlóan ezúttal is Costin Chioreanu, a neves román borítótervező és képzőművész rendezte az At The Gates új videóját, amely a The Night Eternal dalhoz készült, és alább megtekinthető. A videót mind a művész, mind a zenekar az eddigi legmélyebb közös munkájuknak tartja.

Az At The Gates egész év végéig turnézik, februártól pedig Észak-Amerikában játszanak a Decapitated, a The Haunted és a Harms Way társaságában, sőt, jövő tavaszra már dél-afrikai bulikat is lekötöttek. Emellett több jövő nyári európai feszten is biztosan ott lesznek. Ugyanakkor nem kizárt, hogy hamarosan nekiállnak elkészíteni még egy új anyagot. „Most egyelőre csak koncertezünk, mert a lemez elkészítése igen sokáig tartott”, mondta a GetYourRockOutnak pár hete Tomas „Tompa” Lindberg énekes. „Rengeteg kemény munkát fektettünk bele, de roppant elégedettek vagyunk a fogadtatásával, meg persze azzal is, hogy most élőben is nyomhatjuk ezeket a nótákat. Nem akarunk karrierkérdésként tekinteni erre az egészre, egyszerűen csak ki szeretnénk élvezni a helyzetünket. És amit most csinálunk, azt bizony nagyon élvezzük, így a koncertezés van soron. Amikor majd úgy érezzük, hogy elég volt a lemez turnéztatásából, le fogunk ülni, és megvizsgáljuk, rejlenek-e bennünk további dalok. Nincs ebben semmi dráma, és persze beleposhadni sem szeretnénk ebbe az egészbe. Szóval ha úgy érezzük, eleget koncerteztünk a lemezzel, majd akkor kezdünk el gondolkodni a következőn.”

Costin Chioreanuval készített tavalyi interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.