Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Leader (Of The Fuckin’ Assholes): Skitslickers-feldolgozást tett közzé az Arch Enemy

Will To Power címmel, szeptember 8-án jelenik meg a Century Mediánál az Arch Enemy új nagylemeze, amelyhez most közzétettek egy bónuszdalt. A csapatnak ez lesz a második nekifutása Alissa White-Gluz énekesnővel, és az első Jeff Loomisszal, a Nevermore volt gitárosával.

0523archenemy

Ősszel új albumot jelentet meg az Arch Enemy. „Hosszú hónapok teltek el dalszerzéssel és a felvételekkel, így megkönnyebbültünk, hogy végre a munkálatok végére értünk”, mondja Mike Amott gitáros, a csapat főnöke. Az anyag a második lesz a sorban a 2014-es War Eternal után, amelyen már Alissa White-Gluz énekel, és az első Jeff Loomisszal gitárosként.

„Maga az anyag nagyon változatos”, mondta még korábban a zenéről Mike. „Benne vannak az Arch Enemy védjegyei, bár egy dal azért eszembe jut, ami nagyon-nagyon más. Viszont mivel mi játsszuk, és Alissa énekel benne, a végén az is Arch Enemy-módon szól majd. Szóval nagy váltásra nem kell számítani, de azért a következő szintre léptünk. Szerintem most már kicsit nyugodtabban dolgoztunk, mint legutóbb, hiszen Alissa három éve velünk van, nincs akkora feszkó, mint az előző albumnál. A War Eternalnél még nem tudtuk, tetszeni fog-e az embereknek a dolog, elfogadják-e majd így is a zenekart. Emiatt lett a lemez is olyan: számomra volt benne egy nagyon sötét, dühös, klausztrofóbiás érzés, ami amúgy tök jó. De az új nyitottabb, és talán erőteljesebb is.” Jeff Loomis végül nem folyt bele a dalszerzésbe, de a saját szólóit természetesen ő írta meg, és játszik is a lemezen.

archenemy_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Set Flame To The Night
02. The Race
03. Blood In The Water
04. The World Is Yours
05. The Eagle Flies Alone
06. Reason To Believe
07. Murder Scene
08. First Day In Hell
09. Saturnine
10. Dreams Of Retribution
11. My Shadow And I
12. A Fight I Must Win

Az Arch Enemy a Rockmaratonon is fellépett tegnap este, most pedig a The Skitslickers 1982-es dala, a The Leader (Of The Fuckin' Assholes) feldolgozását mutatták be, amely a lemez rendes verzióján nem kap helyet, inkább csak amolyan viccnek rögzítették. A zenekar tavaly augusztusi budapesti fellépéséről itt olvashatsz.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 biszex srác 2017-07-13 22:12
Idézet - Tulus:
hmmmmmmmmm... a kékhajú nagyon döngetni való ^^


Te is, cicus!
Idézet
 
 
-5 #1 Tulus 2017-07-13 21:49
hmmmmmmmmm... a kékhajú nagyon döngetni való ^^
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.