Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Judas Goat címmel jön ki a következő Iced Earth

Még tavasszal megkezdődnek az Iced Earth új, sorrendben immáron tizenkettedik stúdióalbumának munkálatai. A lemez címe The Judas Goat lesz, és ismét Brent Smedley dobossal készül el, aki a legutóbbi lemez és turné előtt hagyta ott Jon Schafferéket.

Ugyan Jon Schaffer gitáros/főnök nyakműtétje miatt kisebb kényszerszünetre vonult az utóbbi években az Iced Earth, heteken belül megkezdődnek az új album munkálatai. A 2016 elejére várható, The Judas Goat munkacímű lemez már a harmadik lesz a sorban Stu Block énekessel, és Schaffer igen intenzív, érzelemgazdag szerzeményeket ígér rá. „Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy az utóbbi pár évben a csapat tagjai között kialakult kötelék is átsugárzik majd a dalokon”, mondja a gitáros. „Ez most tényleg minden szempontból egy testvéri kapcsolat közöttünk, és ezt a rajongók is érezni fogják.”

További információ, hogy visszatért a banda kötelékébe Brent Smedley dobos, aki családi okok miatt volt kénytelen otthagyni társait 2013 legelején. Az Iced Earth így javarészt Jon Dette beugrásával nyomta le a Raphael Saini által felütött Plagues Of Babylon album turnéját, amelynek keretében Budapesten is felléptek.

Jon Schaffernek korábban is akadtak már gerinc- és nyakprobémái, miután 1996-ban a színpadon megsérült. 2000-ben a gitárost meg is műtötték, ám a problémák nem múltak el maradéktalanul, és a későbbi újabb operáció sem segített. A jelek szerint most azonban eredményes volt a beavatkozás.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 P 2015-04-24 12:02
Szegény Jon Dette megint nem üt fel lemezt. Egyébként az utolsó lemez nálam is abszolút beérett. a Chtulu abszolút kedvenc.
Idézet
 
 
#1 BSND 2015-04-24 07:57
„Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy az utóbbi pár évben a csapat tagjai között kialakult kötelék is átsugárzik majd a dalokon”, mondja a gitáros. „Ez most tényleg minden szempontból egy testvéri kapcsolat közöttünk, és ezt a rajongók is érezni fogják.”


Ez elég kamu szöveg, a nyakam rá, hogy ugyanolyan lesz mint az előző két album. Egyébként ez nem baj, mielőtt bárki félreértené. A legutóbbi lemez is beérett nálam. Ha a hangzás nem lesz olyan mesterkélt (azon bizony lenne mit javítani), felőlem jöhetnek a szokásos panelek, én hallgatni fogom!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.