Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Halo Effect: új zenekart alapítottak az In Flames elszivárgott tagjai

Igen pikáns összeállítású új zenekar alakult: a The Halo Effectben az In Flames öt korábbi tagja egyesítette erőit. További részletek remélhetőleg minél hamarabb...

1030thehaloeffect

Egyelőre egyetlen promóciós fotót hozott nyilvánosságra a The Halo Effect nevű zenekar, ami így, önmagában talán nem hangzik túl izgalmasan, de a képet megnézve nagyon is az. A banda tagsága kizárólag az In Flames egykori tagjaiból áll: itt van Jesper Strömblad gitáros, Daniel Svensson dobos, Peter Iwers basszer és Niclas Engelin gitáros is. A frontember pedig Mikael Stanne, akit a legtöbben a Dark Tranquillity élén ismertek meg, ám annak idején az In Flames első énekese is volt, az 1994-es Lunar Strain debütön még az ő hangja hallható. Vagyis az Anders Fridén és Björn Gelotte mellől az évek során fokozatosan, más-más indokokkal elszivárgó tagság most ismét összejött...

További részletek remélhetőleg hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
#4 Nándi 2021-10-31 09:29
Ezt fantasztikus hír. Azt gondolnám, hogy ők is tisztában vannak vele, hogy ezzel a felállással mindenki korai In Flames stílusú zenét akar majd tőlük. És mindamellett, hogy imádtam őket a Soundtrack-ig bezárólag, szeretném, ha ez a csapat valami eredetivel rukkolna elő, nem feledve azért a régi szép időket.
Idézet
 
 
#3 vova666 2021-10-31 00:29
Hajrá! A modern era In Flames egy f*stalicska, hátha hallunk egy kis classic IF-et!
Idézet
 
 
#2 Verebélyi Gábor 2021-10-30 20:47
Sziasztok! Nálam a whoracle/Colony/Clayman szentháromság jelenti az In Flames-t. Az azóta kiadott produkciókba belefülelek mindig, de ez a modernkedős metal gyenge próbálkozás Tőlük. A fotó alapján, a tagokat látva, reméljük, valamit visszakapunk a régi mágiából!
Idézet
 
 
#1 kornel 2021-10-30 13:24
Ránézésre ez inkább In Flames,mint az In Flames.Az ilyen-olyan okokkal elszivárgott arcok talán nem véletlenül léptek le,függetlenül attól,hogy milyen rizsával indokolták.Azt már megtanultam,hog y csodákat ne várjak ilyenkor,de a kép láttán megdobbant a szívem.Reménykedem vmi baromi jóban.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.