Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Gentle Storm: itt a Heart Of Amsterdam videója Annekétől és Arjentől

0228annekearjenMúlt héten Magyarországon is fergeteges akusztikus koncertet adott Anneke Van Giersbergen és Arjen Lucassen. A páros által közösen jegyzett The Gentle Storm projekt első albuma most már tényleg nemsokára megjelenik, és elkészült hozzá az első klasszikus értelemben vett klip is.

Az InsideOutnál hozza ki The Diary című debütáló lemezét március 23-án a The Gentle Storm. A formációban Arjen Lucassen, az Ayreon agya, illetve Anneke Van Giersbergen, a The Gathering volt énekesnője egyesítette erőit. A két előadó korábban komolyzenei és folkos beütésű metalként jellemezte a lemezt, amelynek felvételei jelenleg is zajlanak, és az már eldőlt, hogy a dupla album egyik felére a metalosabb, másik részére a folkosabb, nyugisabb hangvételű szerzemények kerülnek fel. Anneke híveinek pedig alighanem egyből beindul a nyálelválasztása, ha eláruljuk, hogy a The Gathering klasszikus Mandylion lemeze többször is előkerült párhuzamként az előzetes nyilatkozatokban...

1129gscA The Gentle Storm a lemez megjelenésével párhuzamosan turnéra is indul, viszont a teljes zenekaros koncerteken Lucassen – aki köztudottan nem nagy barátja az élő fellépéseknek – a felvezető bulikkal szemben már nem lesz ott, az énekesnőt ismert holland zenészek kísérik majd: Merel Bechtold (Purest Of Pain, MaYaN) és Ferry Duijsens gitárosok (Anneke Van Giersbergen, ex-Dreadlock Pussy), Ed Warby dobos (Hail Of Bullets, Ayreon, ex-Gorefest), Johan Van Stratum basszer (Stream Of Passion), Joost van den Broek billentyűs (ex-After Forever) és Marcela Bovio vokalista (Stream Of Passion).

A már ismert Endless Sea két változata mellett most elkészült a Heart Of Amsterdam című dal videója is, és ha szeretnéd elképzelni, hogy festene Anneke egy kosztümös Kovi-produkcióban, semmiképpen se mulaszd el megtekinteni!

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 P 2015-02-28 13:19
Valami miatt ez a kollaboráció nekem teljesen betalált. Rég volt ilyen, hogy ennyire vártam volna egy lemez megjelenését.
Idézet
 
 
+1 #1 grandmagus 2015-02-28 11:15
Haláli,mármint a hasonlat-kosztümös Kovi produkció.
De a drága bevállalta ezt is,ehhez azért kellet némi füstölni való.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.