Shock!

július 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

The Four Horsemen: még egy dal a Metallica akusztikus koncertlemezéről

Hivatalosan is megjelenik februárban a Metallica november elején adott akusztikus jótékonysági koncertjének felvétele. Az anyag a Helping Hands… Live & Acoustic At The Masonic címet kapta, és most bemutatták a The Four Horsemen professzionális felvételét is hozzá.

1127met

Február 1-jén jön ki a Metallica november 3-ai akusztikus fellépésének anyaga, amelyet San Franciscóban rögzítettek az All Within My Hands Foundation alapítványt egyéves fennállása alkalmából. A zenekar által létrehozott pénzalap célja különböző okokból hátrányos helyzetű emberek, elsősorban éhezők megsegítése, illetve a rászorulókon segítő önkéntesek tevékenységének ösztönzése. Maga az alapítvány egyébként alapítása óta több mint 750 ezer dollárral (azaz több mint 200 millió forinttal) segítette különböző karitatív szervezetek munkáját szerte a világon – így az áprilisi budapesti koncert kapcsán Magyarországon is. Az aukcióval egybekötött gálakoncert 1,3 millió dollárral (több mint 360 millió forinttal) gazdagította az alapítványt.

A legutóbbi Hardwired... To Self Destruct albumot is producerelő Greg Fidelman által kevert anyagra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Disposable Heroes
02. When A Blind Man Cries (Deep Purple)
03. The Unforgiven
04. Please Don't Judas Me (Nazareth)
05. Turn The Page (Bob Seger)
06. Bleeding Me
07. Veteran of the Psychic Wars (Blue Öyster Cult)
08. Nothing Else Matters
09. All Within My Hands
10. Enter Sandman
11. The Four Horsemen
12. Hardwired

Az All Within My Hands és a Disposable Heroes hivatalos felvétele már ismert, alább most megtekinthető a koncertről a The Four Horsemen is. A Metallica mindig is sokat jótékonykodott, de az utóbbi években még inkább ráfeküdtek a nemes ügyek felkarolására: nemrég a kaliforniai erdőtüzek utáni intézkedések céljára is 100 ezer dollárt adományoztak.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.