Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Effect: ismerkedj meg Steve Lukather és Phil Collins fiainak közös zenekarával!

Első nagylemezével jelentkezik valamikor idén a The Effect. A zenekarban Trev Lukather gitározik és Nic Collins dobol – és a névegyezések bizonyos rocklegendákkal ebben az esetben nem véletlenek…

0323theeffect

Steve Lukather fia, Trev Lukather, illetve Phil Collins fia, Nic Collins neve fémjelzi a The Effect zenekart, ahol kettejükön kívül Steve Maggiora billentyűs (Toto) és az itt debütáló Emmett Stang énekes zenél még. A csapat első lemeze valamikor 2024 folyamán jelenik majd meg, és már három dalt is bemutattak róla.

A The Effect nyáron Európában, konkrétan Németországban és Hollandiában is bemutatkozik majd, a turnén több alkalommal is a Toto előtt játszanak különböző rendezvényeken. Trev Lukather legutóbbi csapata a ZFG-ből lett Levara volt, akik azonban sajnos nem jutottak tovább a bemutatkozó lemeznél.

 

Hozzászólások 

 
#1 Acélfotel 2024-03-23 15:15
Középszerű. A Toxic Envy c. dalt hallgattam meg. Háttérzenének megteszi, de nem több. A szóló alatt az alábbi jelenet játszódott le lelki szemeim előtt. "Az öreg Steve bácsi büszkén hallgatta a dalt, gondolván magában: nem is olyan tehetségtelen ez a kölyök.
Azonban a szólóhoz érvén hirtelen felszaladt a szemöldöke, haragos lett és az előszoba irányába kiáltott: Trev, gyere ide légyszíves, valamit azonnal meg kell beszélnünk!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.