Shock!

május 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Effect: ismerkedj meg Steve Lukather és Phil Collins fiainak közös zenekarával!

Első nagylemezével jelentkezik valamikor idén a The Effect. A zenekarban Trev Lukather gitározik és Nic Collins dobol – és a névegyezések bizonyos rocklegendákkal ebben az esetben nem véletlenek…

0323theeffect

Steve Lukather fia, Trev Lukather, illetve Phil Collins fia, Nic Collins neve fémjelzi a The Effect zenekart, ahol kettejükön kívül Steve Maggiora billentyűs (Toto) és az itt debütáló Emmett Stang énekes zenél még. A csapat első lemeze valamikor 2024 folyamán jelenik majd meg, és már három dalt is bemutattak róla.

A The Effect nyáron Európában, konkrétan Németországban és Hollandiában is bemutatkozik majd, a turnén több alkalommal is a Toto előtt játszanak különböző rendezvényeken. Trev Lukather legutóbbi csapata a ZFG-ből lett Levara volt, akik azonban sajnos nem jutottak tovább a bemutatkozó lemeznél.

 

Hozzászólások 

 
#1 Acélfotel 2024-03-23 15:15
Középszerű. A Toxic Envy c. dalt hallgattam meg. Háttérzenének megteszi, de nem több. A szóló alatt az alábbi jelenet játszódott le lelki szemeim előtt. "Az öreg Steve bácsi büszkén hallgatta a dalt, gondolván magában: nem is olyan tehetségtelen ez a kölyök.
Azonban a szólóhoz érvén hirtelen felszaladt a szemöldöke, haragos lett és az előszoba irányába kiáltott: Trev, gyere ide légyszíves, valamit azonnal meg kell beszélnünk!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.