Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Devil Rides Out címmel érkezik Herman Frank harmadik önálló albuma

1231hermanfrankNovember 18-án jelenik meg az AFM kiadónál Herman Frank, az Acceptből jó másfél éve távozott gitáros új nagylemeze. A The Devil Rides Out albumon Rick Altzi énekel.

Novemberben jelenik meg The Devil Rides Out címmel Herman Frank harmadik szólóalbuma, a 2009-es Loyal To None és a 2012-es Right In The Guts folytatása. A gitáros, aki az Accepten kívül leginkább a Victoryból lehet ismerős, az AFM kiadóval állapodott meg a lemez megjelentetéséről, amelyet aztán Hannoverben rögzítettek. Herman szólócsapatát a Masterplanből ismert Rick Altzi énekes, Michael Müller basszer (Jaded Heart) és Andre Hilgers dobos (Rage) alkotja. Az album hangmérnöke Charlie Bauerfeind volt.

hermanfrank_cA zenét teljes egészében Frank írta, és a produceri teendőket is ő vállalta magára. Mindez nem meglepő annak fényében, hogy a gitáros már az Acceptből is azért távozott 2014 decemberében, mert nem engedtek neki teret a kreatív folyamatokban. „Harminc éve írok dalokat, azóta, hogy elkezdődött a zenei pályafutásom egy iskolai csapatban", mondta akkor egy interjúban. „És szégyenletes, hogy ezt a tehetségemet nem mutathatom meg azzal, hogy az Acceptben is írok néhány dalt. Nagyon szeretnék írni pár számot az Acceptnek, de Peter és Wolf úgy döntött: az Accept őket jelenti, és magukban akarják összerakni a dalokat. Szóval miért kellene befejeznem a dalszerzést csak azért, mert az Acceptben zenélek? Írtam dalokat a Victorynak, a Hazzardnak, a Moon'Docnak, írtam dalokat a két szólólemezemre, szóval egy sor különböző banda számára. Teljesen normális, hogy most sem hagyok fel ezzel.”

Egyelőre nem tudni, hogy a szintén 2014-ben kiadott, a Destructionből ismert Schmierrel és Stefan Schwarzmann dobossal elkészített Panzer-albumnak, a Send Them All To Hellnek lesz-e folytatása.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.