Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Dead Daisies: új klip és még egy szám a lemezről

0418deaddasiesRevolución lesz a The Dead Daisies új nagylemezének címe, amelyről a már ismert Midnight Moses dal friss klipje mellett most egy másik szám is meghallgatható. A csapat tagságát többek között jelenlegi Guns N’ Roses-tagok és további közismert zenészek alkotják a szakma krémjéből.

Dizzy Reed billentyűs és Richard Fortus gitáros (mindketten Guns N’ Roses), Marco Mendoza basszusgitáros (Thin Lizzy, Blue Murder, Whitesnake), David Lowy gitáros (Mink, Red Phoenix), John Corabi énekes (Motley Crue, The Scream) és Brian Tichy dobos (Ozzy Osbourne, Billy Idol, Pride & Glory, Whitesnake) alkotja a The Dead Daisies formáció magját, amely néhány évvel ezelőtt alakult örömzenélési és haknizási célzattal, ám mára kezdi kinőni magát valami ennél komolyabbá. A zenekarhoz nemrég csatlakozott John Corabi, és legmeghatározóbb idei élményük bizonyosan az a Kubában eltöltött tíz nap volt, amelyre februárban nyílt lehetőségük egy csereprogram keretében: az alább meghallgatható Midnight Moses dalban is hallható egy kubai muzsikus, név szerint Yaimi Karell, aki ütóhangszereken nyomja. Maga a szám egyébként nem saját szerzemény, hanem egy Alex Harvey Band-dal feldolgozása, és most a klipje is elkészült. Emellett a Mexico című friss szerzemény is meghallgatható.

A ’70-es évek ízeivel játszó, bluesos klasszikus rockban utazó The Dead Daisies nyáron a KISS előzenekaraként turnézik majd Európában, a bécsi Rock In Vienna fesztiválon is meg lehet nézni őket június első napjaiban.

 

Hozzászólások 

 
#1 shmonsta 2015-05-17 11:46
Az egyik legjobban várt lemez részemről az tuti.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.