Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Dead Daisies: lemezfelvezetés és európai koncertek a KISS-szel

0418deaddasiesRevolución lesz a The Dead Daisies új nagylemezének címe, amelyről máris meghallgatható egy dal. Ha valaki esetleg nem tudná, a csapat tagságát többek között jelenlegi Guns N’ Roses-tagok és közismert, veterán zsoldosok alkotják a szakma krémjéből.

Dizzy Reed billentyűs és Richard Fortus gitáros (mindketten Guns N’ Roses), Marco Mendoza basszusgitáros (Thin Lizzy, Blue Murder, Whitesnake), David Lowy gitáros (Mink, Red Phoenix), John Corabi énekes (Motley Crue, The Scream) és Brian Tichy dobos (Ozzy Osbourne, Billy Idol, Pride & Glory, Whitesnake) alkotja a The Dead Daisies formáció magját, amely néhány évvel ezelőtt alakult örömzenélési és haknizási célzattal, ám mára kezdi kinőni magát valami ennél komolyabbá. A zenekarhoz nemrég csatlakozott John Corabi, és legmeghatározóbb idei élményük bizonyosan az a Kubában eltöltött tíz nap volt, amelyre februárban nyílt lehetőségük egy csereprogram keretében: az alább meghallgatható Midnight Moses dalban is hallható egy kubai muzsikus, név szerint Yaimi Karell, aki ütóhangszereken nyomja. Maga a szám egyébként nem saját szerzemény, hanem egy Alex Harvey Band-dal feldolgozása.

A ’70-es évek ízeivel játszó, bluesos klasszikus rockban utazó The Dead Daisies nyáron a KISS előzenekaraként turnézik majd Európában, a bécsi Rock In Vienna fesztiválon is meg lehet nézni őket június első napjaiban.

 

Hozzászólások 

 
#2 bjorn 2015-04-19 14:01
Ez eleg jo.
Idézet
 
 
+1 #1 bogar 2015-04-18 09:10
Ha Prágában is ők lesznek a KISS előtt, akkor talizunk! :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.