Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Darkness: itt a Barbarian klipje, júniusban jön a Last Of Our Kind

0224darknessBarbarian címmel elkészült a brit The Darkness új videója. Justin Hawkinsék friss nagylemeze június 1-jén érkezik Last Of Our Kind címmel, és nyersebbnek, pőrébbnek ígérik, mint a legutóbbi produkciót.

Legutóbb 2012-ben, Hot Cakes címmel jelentetett meg lemezt a brit The Darkness, akik az előző évtized elején hatalmas sikereket arattak Permission To Land című bemutatkozó albumukkal. Az őrület később csillapodott körülöttük, majd pár évre fel is oszlottak, most azonban úgy tűnik, megújulva térnek vissza a színre a friss anyaggal. „Ami a zenét illeti, valamit olvastam nemrég a Zeppelinről, ahol Jimmy Page arról mesélt, mennyire eklektikus lemezeket akartak csinálni mindig a '60-as és a '70-es évek zenekarai", mondta korábban a friss dalokról Dan Hawkins gitáros. „Miközben a maiak csak azt nézik, vajon mit vár tőlük a rajongótáboruk. Szerintem kicsit mi is beleestünk ebbe a hibába a legutóbbi lemeznél, szóval ez a mostani kicsit kísérletezősebb, már persze a rockos keretek között. Kicsit az első albumunkra emlékeztet, amikor mindenféle eltérő rocknótát tettünk fel a lemezre. A változás jó dolog, mi pedig komoly változásokat készítünk elő a következő albumon, hangzásilag és megjelenésben egyaránt."

0224darknesscA dallista az alábbi:

01. Barbarian
02. Open Fire
03. Last of Our Kind
04. Roaring Waters
05. Wheels of the Machine
06. Mighty Wings
07. Mudslide
08. Sarah O'Sarah
09. Hammer & Tongs
10. Conquerors

A zenekar új dobossal rögzítette a lemezt az Ed Graham helyére állított Emily Dolan Davies személyében, aki azelőtt többek között Bryan Ferryvel és Trickyvel is dolgozott.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.