Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teutonic Big Four: folytatás után kiált a történelmi közös koncert

0608teutonicbig4Június 1-jén megtörtént a történelmi esemény: egy színpadon játszott a németországi Geiselwindben, a Beastivalon a német thrash négy legnagyobb csapata, a Kreator, a Sodom, a Destruction és a Tankard. A zenekarok nagyon élvezték a bulit, így nem kizárt a folytatás sem.

„Számomra a rajongók jelentették a csúcspontot", mondja a fesztiválról a Kreator frontembere, Mille Petrozza. „Az időjárással nagyon szerencsétlenek voltunk, a mi fellépésünk alatt nem csak durván esett, de igazi vihar is támadt, így a színpadon is végig minden csuromvizes volt. A rajongóink azonban ismét bebizonyították, hogy a világ legjobb, legkeményebb rajongói, és velünk buliztak egészen a végéig! Egyszerre volt a dolog hatásos és nagyon megható." „Különleges esemény volt a Beastival a Sodom számára", teszi hozzá Tom Angelripper a Sodomból. „Egy színpadon a német Big Four – ez az esemény bevonul a történelemkönyvekbe! Emellett minden olyan jó volt, mint mindig. Reméljük, ismételhetünk!"

„Harminc év után végre elérkezett a nap!", mondja a Beastivalról Schmier a Destructionből. „Végig az a kérdés járt a fejemben: mi a pokolért kellett ennyit várni arra, hogy együtt játsszunk ugyanazon a fesztiválon? Igazi legendába illő koncertek voltak ezek! Olyan volt a négy német thrash úttörő közös fellépése, mint egy osztálytalálkozó, méghozzá gyilkos közönséggel, akiknek a kemény esőzés nagyon megnehezítette a dolgát. Személy szerint nagyon szívesen csinálnék egy közös turnét a Big Teutonic Fourral, a Destruction garantáltan benne lenne ebben! És persze az is biztos, hogy a világ metal rajongói nagyon várják a dolgot! Reméljük, hogy ami ezután következik, az is történelminek bizonyul!" „Nagyszerű volt megosztani a színpadot a többiekkel több mint harminc év után", fogalmaz Gerre a Tankardból. „Köszönet a fantasztikus közönségnek, akik miatt igazán emlékezetes marad a buli, még a folyamatos zuhé ellenére is. Ez az egész egyértelműen folytatás után kiált! A thrash metal sosem hal meg!"

Reméljük, tényleg minél előbb összejön a folytatás! A Kreatort addig is a pécsi Rockmaratonon lehet elcsípni június végén.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Bandi 2013-06-08 08:29
Pontosabban május 30-án csütörtökön zajlott le az esemény, de ennek semmi jelentősége.
Idézet
 
 
+2 #2 tschaby 2013-06-07 10:55
Az a gond, hogy a kiabálásom nem hallatszik el Németországig...
Idézet
 
 
+2 #1 Zoli 2013-06-07 09:21
Biztos siker lenne a turné!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.