Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Testament: ismét csúszik az új lemez megjelenése

Meglepőnek a legkevésbé sem nevezhető, hogy tovább csúszik a The Dark Roots Of Earth című új Testament nagylemez megjelenése. Az anyag eredetileg idén ősszel került volna a boltokba, ezt utóbb eltolták 2012 elejére, most már azonban április-május a tervezett dátum.

A Testament javarészt már rögzítette új anyagát, jelenleg pedig Amerikában turnéznak az Anthrax és a Death Angel társaságában. Bizonyára megvan az oka annak, hogy miért kell még tovább halasztani a The Dark Roots Of Earth megjelenését, de a zenekar ismerőit aligha lepi meg az újabb csúszás, hiszen az előző előző The Formation Of Damnation is hosszú éveken át készült, mire végre képesek voltak piacra dobni.

Ami az Andy Sneap producerrel felvett lemezt illeti, Chuck Billy énekes korábban azt mondta: a Paul Bostaph súlyos kézsérülése miatt Gene Hoglan által feldobolt anyag normális verziójára a mostani állás szerint tíz dal kerül majd fel, vélhetően ezen felül, bónuszverziókon kap majd helyet a Lamb Of God ütős Chris Adlerrel rögzített két plusz téma. Billy szerint az albumon nem kizárólag a Testamenttől megszokott brutál témák kapnak majd helyet, lesz rajta például egy nyolc perces, félig-meddig balladás téma is. Emellett a dalok megírásában sokkal nagyobb részt vállalt magára Alex Skolnick szólógitáros, mint legutóbb.

Ami Bostaph visszatérését illeti, egyelőre nem tudni konkrétumokat. A mostani turné egy részén John Tempesta, a többi dátumon Gene Hoglan játszik a bandával, de ha minden rendben halad, decemberben már Paul is ismét színpadon áll majd a metal klasszikusokat játszó Hail! all-star tribute formáció tagjaként néhány orosz, kínai és tajvani dátumon. Ezek lesznek a dobos első fellépései a műtétje óta.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.