Shock!

július 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Természetesen nem tudom utánozni Trevor hangját, és nem lehetek olyan, mint ő”

Szeptember 27-én jelenik meg a Metal Blade-nél a The Black Dahlia Murder tizedik stúdióalbuma, a Servitude. A zenekarnak ez az első lemeze Trevor Strnad énekes két évvel ezelőtti halála óta.

0614dahlia

Trevor Strnad énekes tragikus, 2022-es halálát követően sem állt le a The Black Dahlia Murder: Brian Eschbach gitáros jött előre a mikrofonhoz, míg a gitárfrontra visszatért hozzájuk Ryan Knight, aki 2009 és 2016 között már játszott náluk. „Sokat gondolkodtunk rajta, hogy ennyi volt-e, de egyikünk sem akarta ezt – indokolta a döntést Eschbach akkor. – Úgy gondoljuk, sok tennivalónk van még, és tudom, hogy Trevor is továbbvinné a csapatot, ha én tévedtem volna egy sötét, átláthatatlan ösvényre, és most nem lennék itt. Ez a zenekar nagyobb nálunk, és amikor végre elkezdtünk beszélni a dologról, egyből arra gondoltuk: oldjuk meg belülről, hátha Ryan is visszatérne, én meg teszek egy próbát az énekkel. Természetesen nem tudom utánozni Trevor hangját, és nem lehetek olyan, mint ő, de a lehető legtöbb igazságot szolgáltatok majd a The Black Dahlia Murder zenéjének. Végül is többször hallottam Trevort énekelni, mint bárki más ezen a világon..."

theblackdahliamurder_cA zenekar új lemeze ősszel jelenik meg a Metal Blade-nél Servitude címmel, az alábbi dalokkal:

01. Evening Ephemeral
02. Panic Hysteric
03. Aftermath
04. Cursed Creator
05. An Intermission
06. Asserting Dominion
07. Servitude
08. Mammoth's Hand
09. Transcosmic Blueprint
10. Utopia Black

A produceri és hangmérnöki feladatokat ezúttal is Brandon Ellis gitáros látta el. Az első előzetes dal, az Aftermath máris meghallgatható. A The Black Dahlia Murder nyáron Európában koncertezik. Magyar koncert sajnos nem lesz, de augusztus 9-én Bécsben vagy augusztus 13-án Salzburgban könnyen el lehet csípni őket. A zenekar legutóbbi lemeze a 2020-ban megjelent Verminous volt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.