Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tenderness: az első dal Duff McKagan új szólóalbumáról

Idén új szólóalbummal jelentkezik Duff McKagan, amelyről Tenderness címmel máris bemutatták az első dalt. A Guns N' Roses basszere utoljára 1993-ban adott ki teljesen önálló nagylemezt.

1207duff

Az elmúlt hetekben elkészült új szólóalbumának munkálataival Duff McKagan, aki tavaly március óta dolgozott kisebb-nagyobb megszakításokkal Shooter Jennings producerrel és társszerzővel. „Írtam pár cikket különböző történelmi helyekről, amelyeken a legutóbbi turnén fordultam meg, és az emberek folyamatosan kérdezgették, hogy ezekről szól-e majd a következő könyvem", mondja a basszer. „De egy láthatatlan és elnyomhatatlan erő arra indított, hogy inkább kis címkéket írjak tele amolyan elmélkedős prózákkal, kis azonnali reakciókkal. A szomorúság, a düh, a félelem, a zűrzavar és a megosztottság, amelyet megtapasztaltam az elmúlt két és fél évben, miközben körbeutaztam a földgolyónkat, végül dalokba kényszerítette ezeket a szavakat. A dalok az én igazságomat mondják el – remélhetőleg terjednek majd, és mindnyájunkon segítenek. A lányaimért teszem ezt, és a hely iránti szeretetből, ahol felnőttem. Őszintén úgy érzem, hogy most ezt kell tennem és elmondanom."

Az album címét és megjelenési dátumát még nem tudni, most azonban bemutatták róla az első dalt, amely a Tenderness címet viseli. A Guns N' Roses basszerének mindezidáig egyetlen szólóalbuma jelent meg 1993-ban, Believe In Me címmel: noha 1999-ben elkészült a Beautiful Disease című folytatás, ez végül sosem jelent meg hivatalosan. Duff a Believe In Me óta mindössze egy EP-t adott ki a saját neve alatt How To Be A Man címmel, 2015-ben, amely azévi How To Be A Man (And Other Illusions) című könyvének kísérőzenéjét tartalmazta.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Bjorn 2019-02-23 10:08
Ez tök jó. Szeretem Duff dolgait.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.