Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ten Commandos: új szupergroup Seattle-ből

Ten Commandos névre hallgat az a formáció, amelyben Matt Cameron, a Soundgarden és a Pearl Jam dobosa egyesítette erőit Ben Shepherddel, a Soundgarden basszerével, a Screaming Trees énekesével, Mark Lanegannel, illetve a Queens Of The Stone Age gitárosával, Alain Johannesszel. A bandától máris meghallgatható az első dal, a debütáló nagylemez pedig novemberben érkezik.

1010tencommandos

A Spotify-on mutatta be Staring Down The Dust című első szerzeményét a Ten Commandos, amelyben a Soundgarden ritmusszekciója nyomja együtt egy másik legendás seattle-i arccal, Mark Lanegannel, illetve Alain Johanesszel. A zenekar már 2014 eleje óta formálódik, de a nevet és az egyéb paramétereket csak most hozták nyilvánosságra, és túl sokat még így sem tudni róluk: jelenleg egyedül az tűnik biztosnak, hogy az első album novemberben jelenik meg.

Cameronnak és Shepherdnek nem ez az első közös side-projektje, hiszen korábban már zenéltek a Soundgarden mellett közösen a Haterben és a Wellwater Conspiracyben is. Turné persze aligha várható ettől a bandától, hiszen a Soundgarden már gyúrja az új dalokat, és jövőre elvileg a Pearl Jam gépezete is megmozdul.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Bronson1989 2015-10-11 11:44
Ez jó gyenge lett, többet vártam tőlük...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.