Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Temetői angyalok a Crowbartól

A többek között Lil Wayne, Snoop Dogg, Anthrax és Shadows Fall kollaboráns Dale „Rage" Resteghinivel forgatja le új videóját a Crowbar a The Cemetery Angels című dalra. A klip a New Orleans-i sludge banda februárban esedékes, hat hosszú év után érkező Sever The Wicked Hand albumát hivatott felvezetni.

„A dalban minden összetevő megvan, amiről csak a Crowbar szól: sebesség, gyilkos, ragadós pre-kórus, fogós refrén, majd idiótán súlyos és sludge-os lassú befejezés", mondta a Noisecreepnek Kirk Windstein énekes/gitáros. „Maga a dal mély személyes jelentéssel bír a számomra, mert New Orleans és környéke híres az ottani temetők építészeti szépségeiről. Mivel a város tengerszint alatti magasságra épült, a sírok föld felettiek, gyönyörűen kidolgozottak, és azt tartják, temetői angyalok őrzik őket. Én is úgy érzem, hogy angyalok figyelik minden cselekedetemet. Halott persze még nem vagyok, de négy hónapja nem iszom, és azóta teljesen másképp tekintek az életre és az egész világra. A dal nyitósora úgy hangzik, hogy 'You gave me wings and took the sky away', ami egy sor az anonim alkoholisták könyvéből. Nem vagyok az a típus, aki ilyesféle programokra jár, de az alkohol velem is pontosan ezt tette: szárnyakat adott, majd elvette tőlem az eget..."

A Sever The Wicked Hand február 14-én jelenik meg Európában a Century Media gondozásában, az Egyesült Államokban egy héttel korábban kerül a boltokba az E1 Music égisze alatt. Kirk társai jelenleg Matthew Brunson gitáros, Patrick Bruders basszusgitáros és Tommy Buckley dobos. A 2005 tavaszán kiadott Lifesblood For The Downtrodden óta ez lesz a Crowbar első új stúdióalbuma, rajta a következő szerzeményekkel:

01. Isolation (Desperation)
02. Sever The Wicked Hand
03. Liquid Sky And Cold Black Earth
04. Let Me Mourn
05. The Cemetery Angels
06. As I Become One
07. A Farewell To Misery
08. Protectors Of The Shrine
09. I Only Deal In Truth
10. Echo An Eternity
11. Cleanse Me, Heal Me
12. Symbiosis

Addig is kattints, és olvasd el a júliusi budapesti Crowbar koncertről szóló beszámolónkat, illetve a Shock! Kirk Windsteinnel készített interjúját!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.