Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Teljesen természetesnek tűnt, hogy beépítsük a fikciós elemeket”

Múlt héten már bemutatott egy Daughter című friss szerzeményt a The Devil Wears Prada, most pedig az is kiderült, hogy a szám a zenekar Transit Blues című friss nagylemezén kap majd helyet. Az album október 7-én kerül a boltokba a Rise Records gondozásában.

0726devil

thedevilwearsprada_cTélen írta meg új nagylemezének anyagát a The Devil Wears Prada, akik Dan Korneff producerrel (Pierce The Veil, Motionless In White) rögzítették a Transit Bluest az elmúlt hónapok során. Az albumra tizenegy új szerzemény kerül majd fel, és a tavaly kihozott Space EP-vel ellentétben személyesebb témákat járnak körül a szövegekben. „Különös ez az egész", mondja Mike Hranica énekes. „Olyan EP-ket is írok, amelyek a szívemhez kevésbé közelálló témákat járnak körül, mint a Zombie vagy a Space, ugyanis így nyílik meg az ajtó ahhoz, hogy megírhassam a saját, a konkrét témáktól független történeteimet. A Transit Blues megírásakor is teljesen természetesnek tűnt, hogy beépítsük a fikciós elemeket. Erre pont a Daughter szolgáltatja a legkézzelfoghatóbb példát."

A zenekarban Hranica, Jeremy DePoyster gitáros/énekes, Andy Tick basszer és Kyle Sipress gitáros mellett jelenleg Giuseppe Antonio Capolupo dobol, mivel a felvételek után Daniel Williams távozott a fedélzetről. A turnékon ő látható majd, de egyelőre nem tudni, véglegesítik-e majd a poszton.

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 matheus 2016-07-26 19:30
Fhudenagyon várom már ezt a lemezt, idén szerintem a legjobb lesz a müfajban. Csalódást még ök sem okoztak :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.